Reklama

Reklama

Vyprávěj - Série 3

(série)
Rodinný / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 22 h 32 min (Minutáž: 52 min)

Scénář:

Rudolf Merkner

Hudba:

David Solař

Hrají:

Svatopluk Skopal, Veronika Freimanová, Andrea Růžičková, Roman Vojtek, Nina Divíšková, Jaromír Nosek, Hana Vagnerová, Betka Stanková, Ondřej Veselý (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (8)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdekdo by řekl, že zrovna seriál z české produkce by mohl i v dalších sériích stále udržovat laťku tak vysoko, jako ji nastavil na svém začátku. Pan Arichtev to ovšem dokázal a i 3. série neutichala a nabízela jeden dokonalý díl za druhým. Jen období, kdy se už za Honzu vydává Braňo Holiček, mi právě díky němu úplně nesedlo. 9/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada, která připravuje diváka na dle mého naprosto bravurní finále revoluce ve čtvrté řadě. Vztahy vs. zobrazení marastu života v totalitě se přehoupl na poměr 40:60 ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes zabřednutí do vztahových věcí (ale o čem ten seriál o desítkách dílů také dělat) si drží úroveň a koukatelnost, jen mi moc neseděl Braňo Holíček jako Honza. Možná ani ne kvůli svému představiteli, ale jeho chování se stává trochu nelogickým. Později mě ještě bouchne do očí výměna představitelky Lucie, kde nepřístupnou holku od rány nahradí v další sérii jiná, která působí zase až moc hodná. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už se projevuje ta socíkovská šeď...Přesto mě pořád baví ty detaily :-))) Každý si určitě najde nějakou vzpomínku na nějaký interiér...A to mě fuck baví...Za mě 95% ()

Galerie (191)

Zajímavosti (71)

  • Ve 14. minutě (Josef si balí do Moskvy) zazní píseň „Ta pusa je tvá“ od Hany Zagorové a Petra Rezka. V 17. minutě (Honzík řeší úlohu z matematiky) zazní píseň „Jen se hádej“ od Karla Gotta. Ve 44. minutě (Jája a Marek v objetí v bytě) zazní píseň „Kdybys byl sám“ od Jitky Zelenkové. Ve 45. minutě (Jája a Marek se líbají v bytě) zazní píseň „Řekni, kde ty kytky jsou“ od Marie Rottrové. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Kosmická láska“ od Věry Špinarové. (JenYu)
  • Natáčeno v Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama