Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta studentů je na společném pobytu u vody. Tonda se definitivně rozešel s Veronikou, hraje v kempu na kytaru Kryla, všichni pak podpisují „Poselství občanů" a debatují o Akčním programu. Eva si chce ověřit Karlovu věrnost, a tak se rozvíjí zvláštní flirtovací trojúhelník, ze kterého se nakonec stane čtyřúhelník. Vše nakonec dopadne úplně jinak, než Eva původně zamýšlela... Josef si kupuje auto, Jana se už těší na cesty na chalupu, ale protože si Josef nenechá poradit, auto brzy po koupi přestane jezdit. Zuzka je nešťastná, že se s ní Miro rozešel. Dopisem! Vzápětí se ale zamiluje do Tondy, kterého potká v autobuse, když jede do kempu za bráchou. Babi chce večer sledovat aktuální dění, zůstane ale i se Zuzkou trčet na půdě, odkud je vysvobodí nečekaní návštěvníci: Radim, Milada a jejich syn Roman. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

sator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vidíš, praktický chlapec, bude ji mít po ruce...😎 Koupí si vůz v tůzu a jedou s pěti litry v nádrži...👀 Scenaristická impotence--naPROSTÁ... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Karol s Evou aj malým Honzou zažívajú Pražské leto na splave zo školy. Veci sa komplikujú, keď sa mladá zdravotnica zahľadí do Karola a Eva mu robí napriek. Jozef si ide pre svoju vysnívanú Embéčku a už má prvé problémy. Prevedenie: No jó, školské stanovačky presne tam som si našiel svoju lásku na celý život a tak som s touto časťou prežil nádhernú nostalgiu. 90% ()

Zajímavosti (9)

  • Televizor na chalupě je Tesla 4208U „Narcis“ z let 1960–1961. (sator)
  • Píseň, která zní při jízdě autobusem, je „Sunny Afternoon“ z roku 1967 od britské skupiny Kinks. (sator)

Reklama

Reklama