Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef se bojí čím dál víc, co bude z jeho průšvihu s STB. Za čas přijde Josefovi obálka. Josef je z obsahu zničený a Jana se mu rozhodne pomoci. Zkusí se zeptat Radka, a dostane jasnou odpověď: pomůžu mu, když ty pomůžeš mně. Co po ní Radek chce? Eva odjede na lyžařský zájezd, Karel osiří doma s Honzíkem. Zvládne to? Babi dostane pozvánku na výstavu od svého idolu z mládí a zdráhá se. Nakonec přece jen odjede na výstavu se Zuzkou a tam zažije šok. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zbytečný a dost nelogický motiv, na druhou stranu chápu, že vznikl proto, aby na jeho základě mohlo v budoucnu dojít k nějakým změnám umožňujícím seriálu širší záběr témat. Což sice seriál trošku posunulo na půdu vztahovek, kde se prostě mění partneři, ale asi to nutné bylo. ()

Reklama

sator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nablýskaný policejní vůz je Škoda 1201 STW, model Škoda 1201 se vyráběl v letech 1956 až 1961. Dříve se pro vozidla typu kombi užívalo označení STW z anglického Station Wagon. Toto pojmenování vzniklo v USA, když američtí taxikáři postávali s takto upravenými vozy u vlakových stanic. V socialistickém Československu se dostalo do obecného povědomí označení STW s vozem Škoda 1202, lidově nazývaným „stejšn“. ()

Zajímavosti (4)

  • Nablýskaný policejní vůz je Škoda 1201 STW. Model Škoda 1201 se vyráběl v letech 1956 až 1961. Dříve se pro vozidla typu kombi užívalo označení STW z anglického Station Wagon. Toto pojmenování vzniklo v USA, když američtí taxikáři postávali s takto upravenými vozy u vlakových stanic. V socialistickém Československu se dostalo do obecného povědomí označení STW s vozem Škoda 1202, lidově nazývaným „stejšn“. (sator)
  • Natáčeno v lokomotivním depu Praha - Vršovice, na Vinohradech, na hlavním nádraží v Plzni. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • V průběhu výstavy hrají na pozadí skladbu „Sen lásky“ od Ference Liszta. (Majda.Majdi)

Reklama

Reklama