Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honzík jde poprvé do školy a maminka ho hned přihlásí do pěveckého sboru. Honzíka to nebaví, Eva je z toho nešťastná a rozhodne se, že Honzíka z kroužku odhlásí... Karpíšek se zaplete se slečnou Vágnerovou, což se hned rozkřikne po dílně. Josefa, který to prý rozšířil po dílně, čeká soudružský soud. Radim a Milada se nečekaně vrátí a požadují zpátky věci z bytu. Pendlovky ale Josef už prodal a Radim, aniž by za cokoliv poděkoval, chce svoje peníze. Karel hledá neúspěšně práci, až mu pomůže Marek Oplatka. Nabídka je lákavá, ale má háček: je to v Brně. Eva je zásadně proti a Karel neví, jak to Markovi říci. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

sator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je odflinknutý a zcela zbytečně 1.9. vypadá před školu docela jinak, je obležena rodiči a příbuznými prvňáčků, a samozřejmě nechybí nezbytné kornouty. To že dali roli prvňačka tomu dvanáctiletému nekňubovi je další věc, chápal bych to kdyby prokazoval nějaký talent... Scénárista by si mohl alespoň pamatovat že bráchovi půjčili peníze a použít to jako protiargument ach jo... ()

SAJA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úlet číslo 1, prvňáček Honzík má 160 cm a tak 11 roků, když navíc pominu, že je to katastrofální lalin. Úlet číslo 2, ta dcera Dvořáků má pořád tak 13 roků už od začátku seriálů, což v porovnání s již zmíněným Honzíkem, který se narodil před deseti díly, působí více než bizarně. Fakt nechápu jak mohli toto dopustit u takového velkoseriálu. ()

Reklama

Reklama