Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evu trápí rozchod Jany a Josefa. Chce, aby se Josef s Janou setkali. V cestě se jí ale objeví nečekaná překážka - Josefova nová známost, bufetářka Jaruna. Podaří se Evě přesvědčit Josefa, aby jel za rodinou do Pardubic na oslavu babiččiných jedenasedmdesátin? Karlovým nadřízeným je Jarda Franc. Zdá se, že se Jarda změnil, je přátelský a nabízí Karlovi výhodný kšeftík za dobré peníze – revizní posudek. Karel práci vezme, ale kladný posudek odmítne podepsat... Mezi babi a Františkem klíčí vztah, jenže přítelkyně Safa babi prozradí, že zná Františkovu manželku. Brzy na to František pozve babi na týdenní pobyt v lázních. Smíří se babi s pozicí milenky ženatého muže? Nebo jak je to? Tonda přišel o práci, nemá peníze, a tak přijme na byt nového spolubydlícího Marka Oplatku. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Matesek 

všechny recenze uživatele

Jde o seriál, takže těžko hodnotit každý díl. Tedy děj. Ale zde je filmařský, profesní sakra renonc:     V kavárně leží bonboniera, zabalená v bílém papíru. Divíšková se zvedne a jde pryč, pravou ruku prázdnou. Následuje záběr, jak odnáší červenou bonbonieru bez obalu. Přijde domů, s bonbonierou zabalenou v bílém papíře s barevnými vzorky. Tu vnučka rozbalí, Freimanová ji dá rozbalenou v celofánu do kredence.  Divíšková odchází z bytu bez ní a v následujícím záběru s ní vchází k Brzobohatému, stále ještě sedícímu v kavárně, neb si dal ještě víno...  Tedy takový průšvih skriptu, který si nikdo neuvědomí ani při střihu a režijní projekci, to se hned tak nevidí. Asi si na to musíme zvykat. ()

Reklama

topi80

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nějak na ty chyby typu balení bonboniéry nemám nos. Nevšiml jsem si ničeho podezřelého. Každopádně musím říci, že se mi hodně zamlouvá ztvárnění osudového životního nepřítele Jardy Franze v podání Ondřeje Veselého. Svým decentním způsobem se vždycky objeví tam, kde už od něho člověk chtěl mít klid a nenápadně už od 60. let způsobuje další a další problémy. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Praze. Filmovalo se i v České televizi. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama