Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel se ocitá na rozcestí, byl nevěrný a teď neví, co dál. Babi se podaří Mikuláše, Josefa a Radima dát dohromady na chalupě. Je ale nešťastná, že se pořád hádají, snaží se s nimi vyřešit svoji závěť. Jana se vrací z lázní a cítí se lépe. Honzík začíná dělat pubertální vylomeniny. (Česká televize)

Recenze (1)

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Filmováno v Praze a Ratajích nad Sázavou. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • V úvodu epizody sledujeme scénu z června 1990, kdy babi Běta (Nina Divíšková) začíná na chalupě sepisovat paměti rodiny Dvořákových, zatímco Honza a Lucie se chystají odjet na vodu. V této scéně Honzu a Lucii hrají Matěj Hádek a Lucie Štěpánková. Chronologicky scéna patří do epizody Sbohem, babičko (2012), kde je znovu natočena s Braněm Holičkem a Eliškou Křenkovou, kteří hrají Honzu a Lucii až do roku 1994. Matěj Hádek a Lucie Štěpánková se chronologicky objevují až v epizodě Butik (2013) odehrávající se v roce 1995. (Milos1973)
  • V této epizodě, která se odehrává v létě 1977, sledují na Slovensku Dvořákovi/Martinákovi v televizi film Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977), který měl ovšem premiéru až tentýž rok na Štědrý večer. (skinny9)

Reklama

Reklama