Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef hledá cestu k malé Majdě, a tak jí zařídí návštěvu ve Studiu Kamarád. Karel se jako záložák účastní vojenského cvičení „Družba". Eva je doma s malým Matějem a trne o Karla strachy. Žárlivá Kohoutková pátrá v Praze po manželově milence a myslí si, že spí s Evou. (Česká televize)

Recenze (5)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že v seriálu byla důležitější rovina než ta o Jů a Hele a to ta, jaké svinstva probíhaly (a možná stále probíhají?) na vojně a ututlá se pod rozkazy... ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zábavný díl, do kterého vjede jedna nezábavná událost. A skvělé cameo pana Chalupy (má štěstí, že vypadá pořád stejně, takže se to mohlo takhle pěkně v seriálu zařídit). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Ve 22. minutě (Honzík poslouchá hudbu v pokoji a přijde za ním Lucka) zazní píseň „Miss You“ od The Rolling Stones. Ve 26. minutě (Iveta se baví s Kohoutkovou ženou) zazní píseň „Léto jak má být“ od Karla Gotta. Ve 30. minutě (Kohoutkova žena je opilá) zazní píseň „Dívka Gloria“ od Víti Vávry. Při závěrečných titulcích hraje píseň „I Love Rock ’n’ Roll“ od Joan Jett. (JenYu)
  • Filmovalo se i u památníku Vítkov na Žižkově. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama