Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucka nacvičuje skladbu „Poupata". Na spartakiádu přijíždí do Prahy cvičit i Mária. Mária se v Praze seznámí s bývalým ředitelem Jeníkem a zamiluje se do něj. Ota Slaňoch se pomstí Kohoutkovi. Iveta se s Kohoutkem definitivně rozchází a stěhuje se do Pardubic k Radkovi. Eva se Zuzkou se snaží vymyslet, jak dát dohromady Karla s Tondou, ale nakonec se pohádají víc než oni. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno v Praze - Petrovicích, Strahovském stadionu, Podolí, náplavce pod Jiráskovým mostem. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • V 7. minutě (Lucka nacvičuje na spartakiádu) a ve 43. minutě (Lucka cvičí na Strahově) zazní píseň „Chvíle zrání“ od Michala Davida. V 10. minutě (Karel čte doma noviny) zazní píseň „Jako za mlada“ od Olympicu. V 18. minutě (Slaňoch se v baru domlouvá se zloději) zazní píseň „Někdo nám do toho vlez“ od Jitky Zelenkové a Miloše Skalky. Ve 27. minutě (mejdan s vojáky u Lucky) zazní píseň „Wild Boys“ od Duran Duran. Ve 32. minutě (Lucka na gauči s vojákem) zazní píseň „Hello“ od Lionela Richieho. Ve 34. minutě (Zuzka se baví s Evou na chatě o spartakiádě) zazní píseň „Neposlušné tenisky“ od Lucie Bílé. Ve 44. minutě (záběry ze spartakiády) zazní píseň „Poupata“ od Michala Davida. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Ghostbusters“ od Raye Parkera Jr. (JenYu)

Reklama

Reklama