Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jardu osloví Felix s nápadem, jak si přivydělat, a Jarda váhá. Tonda je propuštěn z vězení. Poznává novou dobu. Karel s kolegy propadnou raným plodům svobody – erotice. Eva má podezření, že Karel chodí na zálety. Zuzka učí na základce a stane se třídní díky novému řediteli Zemanovi. To se nelíbí Zuzanině ambiciózní kolegyni Olze. Lucii osloví neznámý muž, nabídne jí práci modelky v Itálii. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak poznamenal Hora, na vyspělém Západě už od té svobody upouštějí. A měl pravdu, ostatně trpké plody tohoto upouštění dnes sklízíme i my. O to nostalgičtější vzpomínání na dobu, kdy svoboda byla skutečně svobodou, vzpomínání s tímto dílem seriálu bylo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se děj tohoto dílu odehrává v roce 1990, před věznicí, odkud propouštějí Tondu (Jaromír Nosek), stojí zelená Škoda Favorit s přední maskou používanou až od roku 1991. (via22)
  • V tomto díle odehrávajícím se v roce 1990 je dvakrát použita jedna a tatáž SPZ (AKC-17-17). Nejprve u zelené Škody Favorit před věznicí, odkud propouští Tondu (Jaromír Nosek) a poté u stříbrného Fordu Escort před ČVUT, kde má Honza (Braňo Holiček) sraz s Luckou (Eliška Křenková). Tato série SPZ se navíc vydávala až kolem roku 2000. (via22)
  • Natáčeno v Praze Nuslích, Jinonicích, Krči, autobusovém nádraží Břevnov. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama