Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda se ocitá v absurdní situaci. Lucka je z toho v šoku. Honza s Luckou se po povodních vrhají na úklid a malování Lucčiny garsonky. Doufají, že se tam nastěhuje Matěj. Otázkou je, zda se mu bude chtít. Majda s Danem Kolářem jsou svědky kruté nehody. S Majdou tato zkušenost pořádně zamává. Eva by se ráda vrátila k práci. Nastoupí zpátky k Ivetě? Karel potká svou dávnou milenku. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi dosud nejzajímavější díl páté série. Setkání Karla se zahořklou Kamilou, Evina cesta na Slovensko (a po návratu ze strachu, aby Iveta nepodrazila ji, podrazí ona Ivetu), samozřejmě titulní Jardův pád a též cesta do duše nové mládeže (budoucích voličů Pirátů, TOPky a podobných. Zatímco s pařícími technaři se domluvit dalo (což by vydalo na samostatnou veselou bakalářskou historku), mladý zapálený zelený vyžírka Matěj už nejspíš nejnižší formou života navždy zůstane. Jen bych měl ještě poznámku k trochu utopickému osudu Jardy, nejsem si jistý, zda tyto typy opravdu končili v zahradním domku :-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehoda v úvodu drsná, chování Majdy posléze lze chápat (zážitek to je nepochybně hrozný), ale její reakce na Dana působila zbytečně přehnaně. Být sestrou se jí nezdá jako poslání? A co už potom? :) Btw Majdin sen u babi Jany neměl chybu. Cesta vlakem na Slovensko zaujme především pohledem z okénka a krásně zasněženým Slavkovským štítem. Setkání Karla a Kamily skončilo poměrně logicky a nenazval bych Kamilu jako zahořklou. Co Karel čekal? Rozchod byl sice před lety, ale pro ni tehdy náročný (po potratu, nemožnost mít děti a tak jí zůstala jen kariéra) a celkem dramatický. Navíc se k ní Karel (bezelstně) v restauraci docela vetřel i přes její signály nezájmu. Josefova narušená pohoda na chalupě stála za to. Eviny vzpomínky byly milým zpestřením. Její rozhodnutí vůči Ivetě se mi nelíbilo, zvlášť když Iveta to s ní po celou dobu myslela upřímně dobře. Jarda? Asi zasloužený pád. Poněkud smutné, že vyměnil rodinu (dceři Lucii se moc nevěnoval, dětem od Martinky ještě méně a vnučce už takřka vůbec) za práci a nakonec neměl ani jedno. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na železniční trati Poprad - Svit, Jetřebicích v Dobřeni, Štrbském plese a Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama