Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta se přes nátlak všech kolegů nemůže rozhodnout, zda má s Radkem odletět na Vánoce k moři. Honza si myslí, že Vašík Josefínku rozmazluje. Vašík si o Honzovi myslí to samé. Stanou se z nich soupeři, nebo spojenci? Lucie by se ráda odstěhovala z paneláku. Pokouší se dát s Honzou dohromady finance na nové bydlení. Veronika se jejich plánu nečekaně vzepře. Evu čekají další výsledky... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl autoři přepískli. Jako by nestačilo Tsunami, ale Evě se musí vrátit rakovina a "empatický" doktor jí zavolá těsně před Vánoci.. Na víc kdo by Štěpničku litoval...nikdy mu neodpustím, jak díky StB dostával podřízené do postele a ta Iveta byla taky pěkná svině bonzácká. Nechápu, že tu z nich udělali ke konci světce. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk si i díky tomuto seriálu uvědomí, kolik toho zažil, co vše se událo. S pokročilými epizodami začínám mít problém s namaskováním herců. Veronika, Karel i Eva vypadají maximálně na 45 let, šediny to nezachrání. Iveta působí jak mladá holka, kterou jsme poznali při přesunu Kamily na nové pracoviště, ještě kdysi za socíku. Jarda i Karel s Evou by už dle propočtů měli být před důchodem a jejich rodiče mít dost přes 80 let. Dějově mě však i tato část vtáhla. ()

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se na sídlišti Stodůlky, letišti Ruzyně a ZŠ v Jinonicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama