Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta se přes nátlak všech kolegů nemůže rozhodnout, zda má s Radkem odletět na Vánoce k moři. Honza si myslí, že Vašík Josefínku rozmazluje. Vašík si o Honzovi myslí to samé. Stanou se z nich soupeři, nebo spojenci? Lucie by se ráda odstěhovala z paneláku. Pokouší se dát s Honzou dohromady finance na nové bydlení. Veronika se jejich plánu nečekaně vzepře. Evu čekají další výsledky... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk si i díky tomuto seriálu uvědomí, kolik toho zažil, co vše se událo. S pokročilými epizodami začínám mít problém s namaskováním herců. Veronika, Karel i Eva vypadají maximálně na 45 let, šediny to nezachrání. Iveta působí jak mladá holka, kterou jsme poznali při přesunu Kamily na nové pracoviště, ještě kdysi za socíku. Jarda i Karel s Evou by už dle propočtů měli být před důchodem a jejich rodiče mít dost přes 80 let. Dějově mě však i tato část vtáhla. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl autoři přepískli. Jako by nestačilo Tsunami, ale Evě se musí vrátit rakovina a "empatický" doktor jí zavolá těsně před Vánoci.. Na víc kdo by Štěpničku litoval...nikdy mu neodpustím, jak díky StB dostával podřízené do postele a ta Iveta byla taky pěkná svině bonzácká. Nechápu, že tu z nich udělali ke konci světce. ()

Reklama

Reklama