Reklama

Reklama

Make It or Break It

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2009–2012), 35 h 7 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Holly Sorensen

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Candace Cameron Bure, Zachary Abel, Peri Gilpin, Chelsea Hobbs, Susan Ward, Neil Jackson, Anthony Starke, Rosa Blasi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Jsou mladé, ambiciózní a jsou to gymnastky. Jejich snem je dostat se na olympiádu. Cesta za vytouženým cílem je ale složitější než se může zdát. Kromě tvrdého tréninku se sportovkyně musí vypořádávat se soukromým životem a také intrikami sokyň. (PedroMar)

Recenze uživatele Luteka k tomuto seriálu (1)

Make It or Break It (2009) 

Tady je návod na to, jak se u tohoto seriálu bavit: 1) Nedejte na první dojem: Ano, ze začátku to vypadá, že jde hlavně o techtle mechtle, ale vy, seriálem protřelé publikum, se tím nesmíte nechat zmást ... 2) Nečekejte neočekávatelné: Všem je nám jasné, že to není chytré jako Prison Break, tajemné jako Lost, či vtipné jako TBBT, tak trošku shovívavosti, prosím :) 3) Vydržte a nevzdávejte to: Pár prvních dílů je slabších, ale jenom proto, že, jak se říká, nejlepší patří na konec. Když překonáte začátek, dočkáte se epizod, které jsou vtipné, soutěživé, přátelské, bojovné a zajímavé. ()

Reklama

Reklama