Reklama

Reklama

Make It or Break It

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2009–2012), 35 h 7 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Holly Sorensen

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Candace Cameron Bure, Zachary Abel, Peri Gilpin, Chelsea Hobbs, Susan Ward, Neil Jackson, Anthony Starke, Rosa Blasi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Jsou mladé, ambiciózní a jsou to gymnastky. Jejich snem je dostat se na olympiádu. Cesta za vytouženým cílem je ale složitější než se může zdát. Kromě tvrdého tréninku se sportovkyně musí vypořádávat se soukromým životem a také intrikami sokyň. (PedroMar)

Recenze (23)

Painkaa 

všechny recenze uživatele

No, já byla hodně spokojená. Emily mi začala lézt brzo na nervy, tak jsem byla ráda, že ve třetí řadě už se neukázala, ale bylo to zakončeno moc pěkně a budu zas chvíli hledat seriál podobný tomuto, protože je to tématika, která mne vždy osloví. Druhá řada sice chvilkama zaostávala a na jednu stranu mne mrzelo, že každá z těch dívek si musela projít nějakým zraněním nebo karambolem a zase se z toho dostala ( jako kdyby to tak normálně šlo, že jo ), ale celkový dojem ve mně zůstal pozitivní a zlo bylo potrestáno! :D ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak předně, zatim je to jedinej sportovní seriál, kterej se mi dostal do ruky. Mě to chytlo a dost se mi to líbilo, po první sérii jsem zhruba někde okolo 80% a těšim se na druhou. Sympatický postavy, jak holky tak i trenér, samozřejmě s vyjímkou blond Lauren a taky mě štve Carter, protože odehrál celou sérii s jedním výrazem v obličeji. Možná, že se někdy kouknu na opravdovou gymnastiku, abych viděl jaký je skutečný rozdíl. *** Během druhé série jsem se ujistil v tom, že je to pro mě momentálně jeden z nejzajímavějších seriálů. Protože mě baví, ty výhry, prohry, souboje, dramata. Vážně hodně. Sice jsou tu maličkosti, který mě vytáčej, ale to se dá přežít. Jediný co mi vadí je Lauren, protože ta její postava se nijak nemění, nedokáže se ponaučit. Trochu už mi vytáčela i Emily, protože pořád neví co chce. Moje favoritka je Payson a hned za ní v závěsu je Kaylie. Na Světovém klání už se holky předvedly a já jsem zvědavej co si ponechali do třetí série a na olympiádu.*** Třetí zkrácená série přinesla přípravu na OH v Londýně a dvě nové, celkem zajímavé postavy Wendy a Jordan. Škoda toho, že to na OH nedotáhla Kelly, tu jsem měl docela rád. Nakonec trochu vývoje prodělala i proklínaná Lauren. A jsem poměrně zklamanej, že jsme se na hry nakonec nepodívali. Přijde mi divný, že to skončilo tím výběrem. Holky jsem si oblíbil a mam je rád, škoda, že končí.. ()

Reklama

Anomiska 

všechny recenze uživatele

Dosť mi vadí, ako si musí každá z hlavných hrdiniek prejsť nejakým ochorením, či zranením. To isté platí o nútenej dráme v rámci vzťahov najmä s opačným pohlavím, hoci ide o zvrat v postavách, ktoré mali dovtedy jasný charakter. Inak gymnastiku obdivujem, hoci som ju robila iba 2 roky a neprepadla jej natoľko, aj vďaka tomuto seriálu chápem, aký tlak je na ne vyvíjaný. A to vlastne platí o každom profesionálnom športovcovi. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Po půlce první řady musím říct, že mě to fakt dostalo. Má to výborný spád. Zatím jsem se ani jeden díl nenudila. Výběr herců se mi moc líbí. Gymnastiku už od dětství miluju. Zatím dávám jen 80%. Ale časem dám možná plný počet. Uvidíme. Postupně se podívám na všechny díly. Edit po všech dílech: Celkově je to pořád jen na 80%. Nejlepší byla první série. Druhá už byla chvílema slabší díky přebytečným řečem a intrikám. A třetí řada se docela povedla, i když jsem čekala o něco lepší a jiný konec ... ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie nasekaná na jednotlivé díly pro seriál. Příliš americké; holky jednají jako mrchy, kamarádství jde stranou. Snaží se udělat maximum pro vítězství, na "lidskost" se zapomíná. Já už tomuhle seriálku víc šancí nedám. Telenovela plná emocí. Sorry všem fanouškům podrazů a intrikánství...:-( Mezi 2 a 3 * ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Susan Ward je pouze o 8 let starší než Chelsea Hobbs, která ztvárnila její dceru. (Pajky3)
  • Původně byla obsazena do role Beccy Evie Thompson, kvůli zranění ale musela odstoupit těsně před startem natáčení. (Pajky3)

Reklama

Reklama