Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se točí okolo feťáka jménem Ray (Goran Visnjic), který se po náročné noci plné drog a bitek ocitá ve vězeňském bloku K-11 vedeném tuhým homosexuálním dozorčím Johnsonem (D. B. Sweeney), aniž by přesně věděl, co je skutečným důvodem jeho zadržení. V průběhu výkonu trestu se seznamuje se schizoidním chlapcem (Portia Doubleday), který si říká Butterfly a věří, že je dívka. Zápletka filmu se točí okolo Rayova sžívání se s náročným vězeňským prostředím, sbližování se s Butterfly a rozkrývání skutečného důvodu jeho uvěznění. (iantomasik)

(více)

Recenze (3)

Arehanah odpad!

všechny recenze uživatele

Paní "režisérka" se už vadná narodila nebo těžce ujíždí na drogách. Nemám problém s výstředností ve filmech, ale tohle se jen tak nevidí. Tranďáci a homosexuálové, šňupání, sex a násilí - toť vše. Nulový příběh, primitivní pointa, otřesní herci (promiň, Gorane). Opravdu netuším, co nám tím chtěla Jules sdělit, a ani to vědět nechci. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Fantastický film. Nebudem ani radšej nič komentovať konkrétne - skrátka toto treba vidieť. Spočiatku pomaly sa rozbiehajúce, no asi v polovici filmu si uvedomíte, že ono to vlastne až také pomalé vôbec nie je. ()

Reklama

Zl0 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale celkom dobrý film. Trošku smiešne vyznieva to že tranďákov hrajú ženy. Je to dosť vidieť, ale aspoň sa ten film netvári tak vážne. Len mu to pomáha, pretože ak by sa to hralo na čosi viac, dal by som o 1-2 hviezdy menej. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama