Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JEN BLBNI! je TV pořad Zdeňka Izera vysílaný jednou týdně od roku 2006 na TV Prima. Pořad v podstatě navazuje na Izerovy předcházející zábavné Talk-Show jakými byl TELEBAZAR, nebo KINOBAZAR. Izerovým "společníkem" je zde Petr Freund. Do pořadu si Zdeněk Izer vždy pozve dvě známé osobnosti, které si s ním zahrají v krátké humorné scénce. Poté s nimi Izer udělá krátký rozhovor. (Dawid199)

(více)

Recenze (15)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Izer umí být vtipný, i když je kolikrát současně trapný. Má na to prostě ksicht. Vždycky mě baví. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Pokud se nemýlím, tak jde zatím o poslední pořad kdysi zábavného Zdeňka Izera. Od NaPalmě to s ním jde ale bohužel z kopce. Snad se nějakého jeho nového a hlavně už konečně po letech úpadku, zase vtipného pořadu dočkáme. Mohli by ho například vyzkoušet jako hosta v Partičce. Třeba by mu to sedělo. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Já mám Izerovy scénky rád. Někdy jsou extrémně trapné, jindy zase extrémně zábavné. Záleží na tom, jakého má v té dané scénce spoluhráče. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Bazary jsou sice lepší, ale i tohle bylo vtipné a nenáročné Izer prostě umí pobavit. Prima uměla udělat nenáročné a levné ,ale dobré zábavné pořady. ()

MaxQ69 odpad!

všechny recenze uživatele

Izera mám moc rád. Jeho netaktní humor je vynikající, ale tohle je hnus. Celé je to jen o vulgaritě a o trapných scénkách s trapnými výkony jak Izera, tak i jeho hostů. ()

Crash master 

všechny recenze uživatele

Jen blbni! bol (do roku 2010) posledným počinom Zdeňka Izera na obrazovkách Primy. Podľa mňa aj najpodarenejší. Show sa presunula do väčšieho štúdia, nudné výplne (reklamy, skrytá kamera) tentokrát obstarávali priamo Izerove skeče (konečne, tak to malo byť od začiatku), a z tohto programu mám asi najviac obľubených scénok. Takže napr: Metro, Ucpaná žumpa, Údržbár na hrade, Rekvalifikácia, Riaditeľ počasia, Reportér TV Prima a určite mnoho ďalších... V tomto programe, ako aj v ostatných primáckych variáciách, Izerovi sekunduje Petr Freund. ()

Reklama

Reklama