Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručíčka Phoebe MacNamarová je jednou z najlepších vyjednávačiek v prípade rukojemníckych incidentov. Phoebe sa stretne s Duncanom Swiftom, sympatickým majiteľom baru, počas zásahu proti potenciálnemu samovrahovi, ktorého sa snaží prehovoriť, aby neskočil z rímsy domu... Phoebe musí zvládať nielen svoju náročnú prácu, ale aj psychicky chorú matku, ktorá trpí agorafóbiou, a výchovu dospievajúcej dcéry. Duncanovi sa Phoebe zapáči a Phoebe sa doň napokon zamiluje. Lenže ruka v ruke s osobným šťastím prichádza aj hrozba útoku od neznámeho psychopata, ktorý ju chce zničiť - fyzicky i profesionálne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

paascha 

všechny recenze uživatele

Místním vkládačům bych doporučil více vlastní invence a ne jen slepě vytuplé kopírování blábolů z IMDB. Mysteriozní na této kriminálce je jen tajemství, kdo to posral nejvíc, jinak nic. Jde o průměrnou kriminálku s trapnou zápletkou, pohlednou fízlačkou a mladým, krásným, hodným, milým, příjemným, sympatickým boháčem, který se do ní zamiluje a na rukou ji nosí. Nechápu, proč se běloch tahá s tlustejma negryněma, ledaže by to byl podobný choroš, jako Jackson a část svého jmění dal za vybělení. Dějové zápletky byly poměrně hloupé, trapně naivní padouch č. 1 byl jen hloupý násilník, padouch č. 2 byl debiil, který se mstil za prý zaviněnou smrt své barevné milé, hnus, fuj tajbl! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená variace na Nebezpečnou rychlost. Bez autobusu a zajímavých herců. Je určená spíš pro ženy, takže hlavní hrdinka je modelka typu sympatické děvče od vedle. A skončí to samozřejmě totální červenou knihovnou. /2. 12. 12./ ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi, zhlédnutá v TV. Nic extra to není, ale přece jenom je příběh dost zamotaný a není prvoplánovaná, takže člověk u toho musí přemýšlet. A pořád lepší kdyby se TV dávalo tohle a ne Obchoďák. :) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nie je to len čisto romantický slaďák, aj keď plagát nič iné nenaznačuje. Vyvinie sa v tom aj celkom jednoduchá kriminálka s napínavými momentami, keďže sympatická a pohľadná policajtka vyjednáva pri únosoch rukojemníkov. Práve tie momenty stoja za povšimnutie. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je hodně rozdílný od ostatních Nora Roberts filmů. Láska je odstrkávána a hlavní dráhu řídí akce. A ono to funguje! Sice jiným způsobem, než její klasické romaňtárny, ale funguje. Hlavní postava také není tak hezká, jako v jiných kusech, ale zato ji hraje o trochu lepší herečka a i ostatní postavy hrají podstatně lepší herci (např. Olivia Cheng). Fanouškům ostatních Nora Roberts se možná nebude líbit ;-) ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od filmu vůbec nic nečekal, byl jsem spíš příjemně překvapen, že nešlo o úplnou blbost. Byl to takový trochu reálný příběh o lidech a jejich životních situacích. Určitě nečekejte nic extra, ale jako oddechovka se dá. 65%. ()

Morgaine85 

všechny recenze uživatele

Víc hvězdiček si asi nezaslouží. Zápletka nic moc. Děj předvidatelný. Jediná věc, na kterou se dalo těch 90 minut koukat, byla postava pohledného milionáře v podobě Ivana S. ()

Reklama

Reklama