Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

mira007 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu skryté kamery převzatý ze zahraničí měl solidní začátek, ale pak se těžiště "humoru" přeneslo do situcí, kdy se dotyčný nachytaný chudák nerudně rozčiloval a to byla jako bžunda, což v případě starých lidí mi přišlo hloupý. Ovšem tenhle pořad u mne skončil u dementního šotu, kdy dva herci ve spodním prádle vyběhli z lesa a odchytli řidiče a dramaticky jim vylíčili, že byli přepadení. Nechutná ubohost, který se Dejdar tlemil od ucha k uchu. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Co k typu takovýho pořadu dodat? Prostě to nemá chybu a divák nehledající záměrně ve všem chyby a kritiku se opravdu od srdce zasměje, pač je to reálný a upřímný, není to z obou stran hraný, je to nefalšovaná sranda. Nevím kde někteří chodíte na tvrzení, že ti nachytaní jsou nasazení herci, proboha nebuďte paranoidní a nehledejte ve všem podvod, kde není. Není k tomu jedinej důvod! Prostě se vymyslel nápad jak nachytat lidi na ulici a zrealizovalo se to. Mnoho scén navíc naprosto jasně dokazuje, že ti nachytaní opravdu nejsou žádní předem domluvení lidé. Další věc je srovnávání s prý konkurenčním Neváhej a toč. Tyto dva pořady spolu nemají nic společného, v Naváhej a toč nejde o nachytávání nic netušících lidí na ulici, jedná se o humorný domácí home videa samotných diváků a soutěží se, kdo natočil nejhumornější video. Alternativa k pořadu Ptákoviny je např pořad Skrytou kamerou. Takže tomuto typu pořadu ze srdce fandím a má u mě plný počet a přál bych si, aby se to zase vrátilo. Pokud tady něco kritizovat, tak někdy nepovedený nápady chytáků, ale smysl pořadu samotnýho je prostě bomba!!! ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ptákoviny, nebo také Chujoviny, je poněkud starší pořad z produkce TV Hovna, který nás masíroval několik let zpátky, než někomu na Hovně došlo, že s tímhle prehistorickým formátem daleko nedojdou, asi jako s Gumáky. Postupně se tam ztrapnila celá řada herců a mnozí už tam jako ztrapnění přišli. Scénky jen dokazovaly, jak blbý národ jsme a jak provinčně dokážeme realizovat převzatou zábavu. Zkrátka, bylo to strašné, strašlivé, asi jako ty komunistický estrády pro zájezdy JZD v dobách nedávno minulých. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

V době, kdy píšu tento komentář dávají reprízy Ptákovin s Dejdarem na televizi Smíchov. Dnešní televizní zábava v čele s úspěšným Prostřeno a Ano, šéfe, následovaných vztahovými seriály, ve kterých si česká herecká "elita" přivydělává na žvanec hraním banálních rolí v takřka závadných seriálech (psychologové dokázali, že sledování seriálů a především telenovel, vede ke zhoršení partnerských vztahů)... nějak mi unikla niť, chci napsat, že Ptákoviny jsou rozverný, trochu tupý zábavný pořád, který je v pro mě v porovnání s výše zmíněným docela přijatelnou alternativou, jak se příjemně a nenáročně pobavit. Dejdar je uličnický tak jak takový pořad vyžaduje, nepřijde mi jako kašpar v tom pejorativním slova smyslu. Určitě se mi na Ptákovinách líbí i lehký nádech erotiky. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Je to bomba i po letech. Mám slabost pro tyhle typy pořadů a pro talkshow. Dejdar je úžasný moderátor a z obrazovky na mě nepůsobí ani trochu strojeně. Jasně, že je to jednoduchý, možná trapný, ale tak co. Lidi by se měli trochu uvolnit a užít si každou srandu a né jen nadávat, kritizovat a hejtovat. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama