Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních českých pořadů se skrytou kamerou vůbec..Pořad se mi zejména v jeho začátcích moc líbil..Zedníčkovi abych se přiznal už moc nepamatuji...Dejdar (a to se píše všude na netu) přišel až v roce 97'. Pokud bych měl trochu srovnávat, tak se mi zdál lepší než pozdější Hrubešovo "Neváhej a toč" ale zas tak zhruba na stejné úrovni s Rychlého "Natočto"... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ptákoviny, nebo také Chujoviny, je poněkud starší pořad z produkce TV Hovna, který nás masíroval několik let zpátky, než někomu na Hovně došlo, že s tímhle prehistorickým formátem daleko nedojdou, asi jako s Gumáky. Postupně se tam ztrapnila celá řada herců a mnozí už tam jako ztrapnění přišli. Scénky jen dokazovaly, jak blbý národ jsme a jak provinčně dokážeme realizovat převzatou zábavu. Zkrátka, bylo to strašné, strašlivé, asi jako ty komunistický estrády pro zájezdy JZD v dobách nedávno minulých. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

abych pravdu řekl, moderátory už si pamatuju jen matně, ale narozdíl od Neváhej a toč! či Natočto zde byly scénky vymyšlené a ne náhodně natočené, což oceňuji víc... bohužel ne vždy se to povedlo, ale to je v téhle branži asi se vším... pro připomenutí mrkněte na youtube...60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ptákoviny si prošly několika fázemi. Nejdříve relativně originální Štěpánová s Rychlým, potom nevýrazní Zedníček se Zedníčkovou a pak angažovali Dejdara, který je pro podobný typ pořadů nejadekvátnější. Postupem času se však pořad vymačkal z témat, začal stagnovat a už se jednalo jen o povinné zaplácnutí ve vysílání. Mé hodnocení: 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodnou to byla ve své době docela prdel. Dejdara, Zedníčka, ale i Rychlého jsem měl kdysi hodně rád a sic byl někdy jejich humor i dost trapný, pořád s nimi byla větší prdel, než když se do všeho dneska sere Mareš, Cibulka nebo Bouček. I tento pořad měl slabší momenty, občas divák nevěřícně kroutil hlavou, ale zas se i slušně zasmál. Když to teď občas opakují, tak se na to klidně i po tolika letech podívám. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dejdar a jeho verzia Čo dokáže ulica. Zároveň Dejdarovo temné obdobie, kedy mal chlupatú p*ču na ksichte a k tomu sako z krávy. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

V době, kdy píšu tento komentář dávají reprízy Ptákovin s Dejdarem na televizi Smíchov. Dnešní televizní zábava v čele s úspěšným Prostřeno a Ano, šéfe, následovaných vztahovými seriály, ve kterých si česká herecká "elita" přivydělává na žvanec hraním banálních rolí v takřka závadných seriálech (psychologové dokázali, že sledování seriálů a především telenovel, vede ke zhoršení partnerských vztahů)... nějak mi unikla niť, chci napsat, že Ptákoviny jsou rozverný, trochu tupý zábavný pořád, který je v pro mě v porovnání s výše zmíněným docela přijatelnou alternativou, jak se příjemně a nenáročně pobavit. Dejdar je uličnický tak jak takový pořad vyžaduje, nepřijde mi jako kašpar v tom pejorativním slova smyslu. Určitě se mi na Ptákovinách líbí i lehký nádech erotiky. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Ptákoviny" podle zahraničního (no jak jinak) vzoru přinesla na televizní obrazovky Nova už v roce 1995 a uváděli jej původně Pavel a Lucie Zedníčkovi. To nejlepší pak v roce 1995 na dvou videokazetách jako "Ptákoviny 1, 2" vydal Hollywood Classic Ent (HCE) v Edici Nova. Moderátorský post potom vystřídal Martin Dejdar. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Je to bomba i po letech. Mám slabost pro tyhle typy pořadů a pro talkshow. Dejdar je úžasný moderátor a z obrazovky na mě nepůsobí ani trochu strojeně. Jasně, že je to jednoduchý, možná trapný, ale tak co. Lidi by se měli trochu uvolnit a užít si každou srandu a né jen nadávat, kritizovat a hejtovat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Snad první pořad se skrytou kamerou po revoluci u nás. Dobré a zajímavé nápady se střídaly s trapnějšími, stejně tak jako moderátoři (Zedníček vs Zedníčková) a jejich hosté. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Některý ptákoviny zato opravdu stály , nejvíc si pomatuju jak nahráli pohřeb mafiána a pozvali jednoho z ulice ,aby jich nebyl lichý počet u stolu , pak se začli hádat a chtěli se pomlátit , krásný bylo vidět jak ten dotyčný je z toho v pr... ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Chvílemi hrozně ____ trapná a ubohá NOVOvská kravina a blbůstka ____ a chvílemi ____ prvky dobrého českého humoru. ____ ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Dítě, co jí citron, medvěd, co se koupe se svým medvědářem ve vaně, na tyhle videa asi sotva zapomenu... ()

Reklama

Reklama