Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná atrakcia Universal Parku spojená so Simpsonovským fenoménom. Ľudia sedia na rýchlo sa pohybujúcej sedačke, pričom je im pustené zábavné a adrenalínové video. Na tom videu sa obľúbená rodinka pustí dole horskou dráhou. Výlet im znepríjemňuje "Levák" Bob a práve kvôli nemu sa jazda nebude odohrávať len na dráhe. (Dexter1)

Recenze (30)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších atrakcí v Universal Studios parku v LA. Samozřejmě nutno zažít, na youtube je to o ničem. ;-) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

příšerná komerční slátanina, v případě POV bych třeba mluvil jinak, ale přijde mi nechutný, k čemu moje oblíbence znásilnili... byť 3D prohlídka Springfieldu dost dobrá. 50% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je to na CSFD. Atrakce patří přece na pouť. Stejně tak souhlasím s Dexter1, prostě tohle si člověk musí zažít, aby to o něčem bylo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Levák Bob se chce mstít, ale tentokrát nejen Bartovi, nýbrž celé Simpsonovic rodince a to celé v 3D (2D "žluťásci" jsou ale lepší). "Měla to být nevinnná návštěva zábavního parku, ale změnila se v peklo. A ne všichni se dožijí konce!" ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Takovej nasup jsem necekal, perfektni atrakce, malem jsem hodil savli za 14 dolaru z Cletusovy kureci chatrce. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě jedna z nejlepších atrakcí Universal Studios, otočka o 360 stupňů, jakožto jediná ze všech atrakcí, mě sejmula. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vypadá to suprově, ale - proboha - co to dělá na csfd???!! Za chvíli už tu budou mít svoje profily i kuřata z Kentucky... ()

Džef! 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem byl na The Simpsons ride v Orladnu FL i v Los Angeles CA a navštívil jsem tuto atrakci několikrát... a usoudil jsem, že je to opravdu bomba. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkové atrakce po mé návštěvě Universal Studios v Hollywoodu: Vynikající atrakce. Na malé obrazovce to video nic neřekne, ale když se nastoupí do vozidla, které se vynese z místnosti do sálu s obřím zakříveným plátnem (žádná nutnost brýlí pro prostorový efekt) a nastolí se ta šílená jízda, která představuje velký nápor na mozkové smysly, že se mi až málem udělalo špatně a být to o několik minut delší, tak bych asi i hodil :-D Což jen dokazuje tu intenzitu. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jakási reklama. Ale jako zábavu bych to chtěl taky zažít. Jako video o ničem. Tak jak teď hodnotit? A co vlastně? 60% ()

Reklama

Reklama