Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Za zvuků skladby Praan od Garryho Schymana Matt navštívil Indie, Bhutan, Severní Irsko, Zanzibar, Austrálie, Holandsko, Kuvajt, Mexiko, Island a vypadalo to jen na pokračování jeho individuálního poskakování, ale pak přišla smršť neuvěřitelně pozitivního kolektivního jančení a s ní Španělsko, Madagaskar, Irsko, Argentina, Zambie, Turecko, Fidži, Anglie Švédsko, Šalamounovy ostrovy, Jemen, Kyrgyzstán, Filipíny, Korea, Mali, Polsko, USA, Japonsko, Nová Guinea, Německo, Tonga, Indie, Portugalsko, JAR, Panama Jordánsko, Nový Zéland, Maroko, Belgie, Tchaj-wan, Kanada, Brazílie, Singapur, Izrael a Francie. Já jsem se nejvíc bavil při spláchnutí vlnou na Tonze, při synchronizované koncovce s indickýma holkama, při skákání opic na Madagaskaru a při beztížném stavu v Nevadě. ()

kohaku odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, místa kam se Matt dostal, kde se snaží roztančit "svět," jsou zajímavá a v koláži by mohla vytvořit nádherné video..., kdyby však ale Matt nebyl hnusnej tlustoprd, co skáče jak trouba v doprovodu kýčovité hudby. Výsledný dojem? Video, které dokáže tak akorát nasrat, stejně jako nadšené vánoční reklamy od Gapu. ()

Reklama

vojtik 

všechny recenze uživatele

Jak se zpívá v jedné písni "Are we human? Or are we dancer?" Matt dokazuje nejen, že jsme obojí, ale v prvé řadě nám tímhle říká, že Život je příliš krátký a krásný na to, abychom si ten náš Životní tanec nechali propásnout... Díky Matte, žes nám ukázal, jak se to má dělat, jak tancovat, jak se usmívat, jak poznávat svět, jak oslavovat radost, jak pozvednout svého ducha, a hlavně jak žít - NAPLNO A SE VŠÍM VŠUDY. Děkuju ti. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dokonalé! Zprvu jsem na to koukal s ironickým úšklebkem a říkal si: "Tohle je krátkometrážní film a je na csfd?" Ale v následných minutách mne pochytil nejen song, ale i taneční kreace, na rtech se mi objevoval úsměv, který se mi nakonec na tváři usadil a po oněch 4 minutách Mattové terapie na špatnou náladu, depresi a smutek, jsem měl chuť si také tak zaskákat po pokoji. :) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama