Reklama

Reklama

Cyborg Cheerleader: Fuckdown in Hockey Mask Camp

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Horor / Komedie
Česko, 2007, 8 min

Obsahy(1)

Hluboko v lesích musí profesionální zabiják spolu se dvěma roztleskávačkami odrazit invazi vražedných nafukovacích pannen a zjistit, co se to kurva děje. Dřív než vystřílejí všechny náboje. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sa ti stalo?“ – „Kybernetizovali ma.“ Po krátkometrážnom debute TELO (2006) nakrútil Josef Blažek druhý kraťas a je to niečo úplne iné. Akoby až oddych po psychicky vysiľujúcom debute. Dve štíhle, nahé stopárky v červených minisukniach sa s nabúchaným borcom v letnom lesnom tábore dostávajú do konfliktu s mimoriadne krvilačnými nafukovacími pannami a v horskej húštine čoskoro zašteká samopal. Keď sa od stromu k stromu odráža mrazivé pišťanie približujúcej sa bábik, je to takmer ako približujúci sa rev aljašského medveďa v NA OSTRIE NOŽA (1997) s Anthonym Hopkinsom. Humor samozrejme prevláda a scény s pannami sú skvelé, ale nie je ich bohužiaľ veľa (ani na osemminútovú dĺžku). ()

Vierzbowski 

všechny recenze uživatele

Stejně jak Ssoumes bych chtěl prohlásit, že nejsem nijak podjatý a film hodnotím jako náročný divák uvyklý na velké Hollywoodské produkce. To že s autorem natáčím nemá na výsledný dojem a můj koment žádný vliv. Josef Blažek dokázal na velmi malém prostoru a s minimální výbavou skvěle napodobit pravé akční B skvosty, které kdysi kolovaly na videokazetách společnosti Intersonic. Celé dílko je defacto poklonou fanouška tomuto pokleslému žánru, který si ale zachovává střízlivý nadhled. To je patrné jak z celkové "bezmyšlenkovité" koncepce, tak i z technické kvality snímku. Připomíná mi to i moje dětství, kdy jsem vzhlížel k neznámým hrdinům na půjčovaných kazetách, kde dabing obstarával jeden člověk a kde kvalita rapidně klesala úměrně se druhým čtvercem pořadí kopie daného snímku. Zkrátka: kozy+zbraně+roboti+vědec+mafián+zabiják+nafukovací pany=dokonalý zážitek. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Zkomprimovat 7,5 minuty na 156 mega aby obraz vypadal v některých místech nekoukatelně, tomu já říkám umění. (s proužky přez obraz jsem se smířil). Díky délce stahování, bylo hodně času na opakované hledání kravin. První záběr se šroubovákem je dost dobrej, jen tam chybí trocha krve na špičce. Jaký smysl vůbec ta scénka měla ? Dvě pohledné dívky z toho jedna ukazující své vnady by mohly odpoutat mou pozornost natolik, že bych přehlídl trapas s autem. Ono totiž nikdy neprojede před ně, tudíž nemá smysl ukazovat v dalším záběru jak couve. Na poprvé se mi nepovedlo děšifrovat cílový tábor, při mluvení dost mumlají. Pak přišly záběry na kemp, mé zděšení, zda nemám zastaralé kodeky, a rozklepaná kamera rotující kolem (otočná židle od kompu s webkamerou v notebooku by dosáhla lepšího výsledku.), Holky vypadají stále skvěle :-). Musím pochválit zkrácený běh pod most. Pak dojde na nafukovací panny, dětský samopal. ten kyber obleček je docela úlet, ale co tam dělala ta vrtačka a následně šroubovák, nástavec na šroubování by udělal mnohem více muziky. Snaha o trapný vtip nedopadla na úrodnou půdu. Vykuřto sice lehce oživí, ale kde se sakra vzal ten šroubovák v prostřed lesa. A ten závěrečný proslov (to bylo děsivý, vlastně většina promluv byla docela toporná), kdyby zvedla tričko možná by se našla druhá hvězda. Kdyby ten film trval 2h, tak bych mohl místo komentáře napsat knihu :-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek chozeho mne suverene nejvic pobavil je to sice hrozna kravina ale uz dlouho sem se tak nevalel smichy po zemi jako prave ted je to proste cistokrevne dementni zabava ktera si nehraje na zadne umeni a tak to ma byt u amaterskeho filmu pokud totiz jeho tvurce na nic lepsiho nema tak je blbost snazit se o nejake umeni nebo vyssi poslani hlavne kdyz to pobavi takhle to vidim ja kazdopadne ten tabor ve stylu patku 13 rozhodne potesil hudba se taky povedla jenom skoda ze ten konec je takovej lehce useklej kazdopadne ja byl spokojen takhle ma spravny kratkometrazni ulet vypadat! ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na amatérské filmy přihlížím trošku jinak, ale od tohoto kraťasu a od člověka co vystudoval filmovou školu bych očekával lepší zpracování. Naprosto nulové vedení herců, kteří předvádí naprosto toporné výkony (mě to připomíná spoustu českých filmu, kde režiséři narvou všechny herce do jednoho záběru aniž by přestříhávali na tváře, a ti herci si rychle odříkají své dialogy ať to mají za sebou(jako by na první pokus). A připadalo mě jako by se ta pěkná černovláska před kamerou styděla…) a ať mě nikdo neříká, že to tak mělo být. Beru ty blbé hlášky a šílené náhody, které k podobným filmům sedí, problém ale je, že to dost působí jako těžká amatéřina. Filmu schází tempo a nějaký smysl nebo děj (kdo byly ti chlápci ze začátku, z ničeho nic gumová pana, pak nějaké doktor, z ničeho nic se kybernetická holka na konci vzepře svému stvořiteli (teda jestli jsem to správně pochopil)…), a na rozdíl od Těla je nic moc kamera. Ale oceňuji hudbu, snahu a pěkné vnady:-). Jinak ať to režisér zkouší dál, ale přesto mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Postava profesionálního zabijáka Mr. Screwdrivera byla stejně jako celá úvodní scéna převzata z nerealizovaného scénáře filmu Bikini Force: Cannibal Orgasmo. (choze)
  • Kostým cyborga byl pozůstatek po nerealizovaném filmu Barbarská gladiátorka. (choze)
  • V první verzi scénáře byl zabijákem ninja, který měl do filmu vnést bojové umění. Role byla nabídnuta režisérovu známému Pavlu Holcovi, ale roli odmítl. (choze)

Reklama

Reklama