Reklama

Reklama

Cyborg Cheerleader: Fuckdown in Hockey Mask Camp

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Horor / Komedie
Česko, 2007, 8 min

Obsahy(1)

Hluboko v lesích musí profesionální zabiják spolu se dvěma roztleskávačkami odrazit invazi vražedných nafukovacích pannen a zjistit, co se to kurva děje. Dřív než vystřílejí všechny náboje. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé že Blažek který natočil výbornou Casa Carnivora natočil předtím takýv stračky jako je Tělo nebo tohle. Zatímco Tělo byl pravděpodobně pokus o umění tohle je čirá sračka natočená bez špetky talentu. Jediný co je na tomhle filmu dobré je ta absurdnost ale jinak je to strašná kravina. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sa ti stalo?“ – „Kybernetizovali ma.“ Po krátkometrážnom debute TELO (2006) nakrútil Josef Blažek druhý kraťas a je to niečo úplne iné. Akoby až oddych po psychicky vysiľujúcom debute. Dve štíhle, nahé stopárky v červených minisukniach sa s nabúchaným borcom v letnom lesnom tábore dostávajú do konfliktu s mimoriadne krvilačnými nafukovacími pannami a v horskej húštine čoskoro zašteká samopal. Keď sa od stromu k stromu odráža mrazivé pišťanie približujúcej sa bábik, je to takmer ako približujúci sa rev aljašského medveďa v NA OSTRIE NOŽA (1997) s Anthonym Hopkinsom. Humor samozrejme prevláda a scény s pannami sú skvelé, ale nie je ich bohužiaľ veľa (ani na osemminútovú dĺžku). ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na amatérské filmy přihlížím trošku jinak, ale od tohoto kraťasu a od člověka co vystudoval filmovou školu bych očekával lepší zpracování. Naprosto nulové vedení herců, kteří předvádí naprosto toporné výkony (mě to připomíná spoustu českých filmu, kde režiséři narvou všechny herce do jednoho záběru aniž by přestříhávali na tváře, a ti herci si rychle odříkají své dialogy ať to mají za sebou(jako by na první pokus). A připadalo mě jako by se ta pěkná černovláska před kamerou styděla…) a ať mě nikdo neříká, že to tak mělo být. Beru ty blbé hlášky a šílené náhody, které k podobným filmům sedí, problém ale je, že to dost působí jako těžká amatéřina. Filmu schází tempo a nějaký smysl nebo děj (kdo byly ti chlápci ze začátku, z ničeho nic gumová pana, pak nějaké doktor, z ničeho nic se kybernetická holka na konci vzepře svému stvořiteli (teda jestli jsem to správně pochopil)…), a na rozdíl od Těla je nic moc kamera. Ale oceňuji hudbu, snahu a pěkné vnady:-). Jinak ať to režisér zkouší dál, ale přesto mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek chozeho mne suverene nejvic pobavil je to sice hrozna kravina ale uz dlouho sem se tak nevalel smichy po zemi jako prave ted je to proste cistokrevne dementni zabava ktera si nehraje na zadne umeni a tak to ma byt u amaterskeho filmu pokud totiz jeho tvurce na nic lepsiho nema tak je blbost snazit se o nejake umeni nebo vyssi poslani hlavne kdyz to pobavi takhle to vidim ja kazdopadne ten tabor ve stylu patku 13 rozhodne potesil hudba se taky povedla jenom skoda ze ten konec je takovej lehce useklej kazdopadne ja byl spokojen takhle ma spravny kratkometrazni ulet vypadat! ()

3497299 

všechny recenze uživatele

Ta děsná trapnost a hyperbolizovaná brakovost je samozřejmě záměrem, ale viděli jsme už vymazlenější kousky... A kybernetizovaná (kyborgizovaná?) slečinka mohla klidně obdržet hutnější upgrade. Ale za pokus to stálo. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Síce to nie je tak kvalitné ako Telo, ale stále ide o skvelý amatérsky kratas. Dej je jednoduchý a zábavný, dokonca by som povedal dosť odvážny... pretože cherleeaders movie boli in tak v 80-tich rokoch a choze dokázal ako tak vytiahnut a oprášiť tento subžáner. Herecké (ne)výkoni vôbec nebijú do očí a celkvo ked si zoberiem, že to bolo natočené v ČR je to skvelé. Dve sexy rozstlievačky, jedna nafukovacia anča a boj môže začať. Pekná pocta cheerleaders filmom a samozrjeme Piatku 13-teho. Ked som to pustil kamošom, tak každý jeden povedal "Len 8 minút? Ja chcem viac" a to už o niečom svedčí. Dávam 60% pretože Telo malo niečo do seba. PS: Ale kožičky mega potešili :) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Těla tento film našeho hodně známého přítele Krále "chozeho"béček sází na zábavu,ale vadily mi ty anglické titulky. Dlouho jsem se tak nepobavil a Tábor hokejové masky,tady ať mi nikdo nevykládá,že tohle není český Crystal Lake,zvláště,když tam ještě najdete mačetu. Hudba se rozhodně povedla,všechna čest. Ale vraždící nafukovací panny? Tady,už příběh ukazuje svoji debilitu,jenž ho činní tak krásným. Za co musím ubrat plánovanou pátou hvězdičku je tak blbě ustřihnutý konec,ale kočka jenž byla kybernetizoval byla super. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Asi som to jediný nepochopil, alebo neviem... wtf? Nie je to nič osobné voči Josef - ovi, ale "někdo mně cybernetizoval, někdo asi neví jak umím být nevděčná"... tie hlášky a ten rušivý cyborg signál mi proste nesadol... zvyšok radšej ani nekomentujem... 1/10 ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdo se nenaučí konverzačku, ten nikdy filmařem nebude...A atributy, které jsou zde používané jako fór, to už je dávno obnošená vesta...Na začátku je klasika a pak až experiment, ale u amatérů je to vždy přesně obráceně. Jak chaoticky žijí, tak chaoticky i tvoří a často nedají dohromady ani jedinou stránku povídky a myslí si, že kamera jejich neum zakryje. Inu hodně je těch, co si hraje kamerou, ale minimum neopakuje co už dělal jiný, jen o sobě často ti podobní neví. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je to pitomina první třídy a slovo amatérské snad nikdy nemělo upřímější význam,ale byl bych pokrytec,kdybych tvrdil,že jsem se nezasmál...kupodivu docela dost,na tyhle poměry slušná parodie :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to trochu víc odvážnosti a mohlo by z toho být průměrné porno, protože horor je tu zastoupen formou pícháním šroubováku do gumové anči a následného dušení. Režisér si zřejmě na těch gumových panách odvařil nejen pt....., ale i mozek. Výběr hereček se mu docela povedl i když se mi zdá, že i ty byly lehce retardované. Jinak jde o takovou chvilku pro zasmání. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po úvodní scéně evokující klasické nejen akčňácké předtitulkové scény se v rámci dané minutáže rozjede příběh dvou roztleskávaček cestujících do hokejového tábora, zřejmě na nějakou party. Místo pařmenů však zažijí útok zákeřných monster, jedna z nich je unesena a následně cybernetizována. Druhé roztleskávačce před dalším útokem monster pomůže Mr. Screwdriver a v závěru se k nim přidá i její cybernetizovaná kolegyně. Samotný příběh je docela zajímavý a místy nápaditý. Jde o mix akční sci-fi/komedie a částečně i hororu. Film je točen a pojat ve zcela amatérském stylu, je točen na digitální kameru. Obraz není místy dost dobrý, kamera je ale docela dobrá, stejně tak střih. I hudební doprovod není nijak rušivý. Trochu horší to už je s hereckými výkony. Mr. Screwdriver tak nějak trošku svou roli pochopil a snažil se do ni alespoň trochu (i když s jistým patosem) vcítit. Obě roztleskávačky sice vypadají moc roztomile a hezky, ale jejich představitelky do svého výkonu mohly dát trochu více života, hlavně ta cybernetizovaná v závěru vypadá ne jako robot, ale spíše jako po lobotomii. Dalším úskalím jsou dialogy, které jsou místy dost ploché až směšně tragické. Přesto všechno mě tento snímek zaujal a dost mě pobavil. Má vše, co by fanda/fanynka sci-fi hororu v podobném snímku hledal/a – nápad, "monstra", humor (útočící monstra, fakt jsem zíral, zcela záměrně je nepopisuji blíže), jistou atmosféru (v krátkém záblesku i tu hororovou), akci, ironii, nadhled, poskytne přesně to, na co má, neslibuje nic, co není schopen splnit. Dokonce i milovníci nahých prsou si přijdou na své. Zápletkou a provedením to má nádech osmdesátkových béček. Takový Robocop s prsy po česku :-). Krátkometrážní, nota bene amatérské filmy se oceňují dost těžko. S klidným svědomím tomuto v rámci toho, co mohl nabídnout, dávám 3*. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Tahle béčková podívaná kterou mi poradil Segrestor (díky ti brácho) dopadla přesně podle mého očekávání. Na to jak to bylo krátké tak to bylo dost zábavné. Nafukovací panna jako zabiják??? Proč ne. Další plus si určitě zaslouží pěkný holky a hudba kterou bych nominoval minimálně na objev roku. Nezapomeňte,že až příště budete nafukovat pannu, ujistěte se že jen p*chací. ()

Reklama

Reklama