Reklama

Reklama

Městečko Eastwick

(seriál)
USA, (2009–2010), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

John Updike (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Jaime Ray Newman, Lindsay Price, Rebecca Romijn, Sara Rue, Ashley Benson, Jon Bernthal, Paul Gross, Veronica Cartwright, Matt Dallas, Jack Huston, Johann Urb (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po filmovém zpracování se román Johna Updika Čarodějky z Eastwicku dočkal i seriálové verze. V tomto legendami opředeném městě se potkáváme se třemi ženami: Roxanne Torcoletti, Joannou Frankel a Kat Gardener, které z počátku nemají mnoho společného, až do momentu, kdy se setkají u studny přání. Jejich životy se změní, díky schopnostem, které objeví, i díky tajemnému muži Darrylu Van Hornovi, který přijede do města a začne jejich skrytá přání plnit. (j.o.j.o.)

(více)

Recenze (23)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Svezlo se na to na kouzlu původního filmu a ztratilo to veškerý šarm. Zapomeňte na herecké koncerty Michelle, Susan, Cher a Jacka, na vypointovanou dokonalost nestárnoucího filmu. Ale pokud přistoupíte na přímočarou ironickou variaci, která vám chce dopřát o něco více minut s oblíbenými čarodějkami z Eastwicku, není nutné to hned zase odmítat. Seriály, které upřednostňují zajímavé ženy - se totiž pomalu, ale jistě stávají nedostatkovým zbožím. Nadto je docela zajímavé se tu setkávat s Jackem Hustonem nebo Darren Crissem ve zcela odlišných rolích, než jaké je proslavili. Suma sumárum by si nový Eastwick zasloužil minimálně 2. sérii. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Napriek citeľnej seriálovitosti to bol celkom príjemný zážitok, uvidíme čo bude ďalej. Zatiaľ som videla pilot, a po pomalom rozjazde moja spokojnosť jemne stúpla. Bohužiaľ, z ústrednej štvorice mi je sympatická iba Rebecca Romijn a Paul Gross (ktorého som spoznala ešte pred 20timi rokmi a odvtedy zo svojho šarmu nestratil ani gram!). Ale zvyk to snáď trochu napraví. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Někdy si vážně říkám "proč". "Městečko Eastwick" potěší maximálně ty, kterým v "Zoufalých manželkách" chybělo, že manželky neuměly kouzlit (pokud se to tak vůbec dá nazvat). Je tu vůbec někdo takový? Halóóó... ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná a kvalitně natočená oddychovka s trojicí skvělých ústředních hereček. Zatím nemám moc co vytknout, tak snad se s postupem řady nic nezvrtne. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie (Paul Gross!), znesiteľné rozšírenie pôvodného scenára. Občas príjemne sexi záležitosť... ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÉ obsazení. Nádherná atmosféra a první díly i skvělé dialogy. Pak je trochu cítit, že se scénáristi snaží vymyslet další a další zápletky, aby získali sledovanost a za sebe mohu říct, že je škoda, že se jim to nepodařilo. Většina dílů má totiž opravdu své kouzlo. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k vysílacímu času v 1 hodinu ráno jsem se zpočátku obávala, jestli se nejedná o nějaký stupidní erotický pořad, ale naštěstí se tak nestalo. :-) Zatím se to zdá býti zajímavé, herečky dobře vybrány (potěšila mě i Sara Rue známá z The Big Bang Theory :-) Co se týče hlavní mužské role, tak herec není špatný, ale Jack Nicholson je jenom jeden... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Eastwick je příjemnou oddychovou záležitostí, plnou sympatických postav a zajímavého příběhu, který vám sice může být povědomý, ale to neznamená, že vás ničím nepřekvapí. Vadou na kráse budiž na konci naznačená linie pro případné pokračování, které by slibovalo zajisté více dramatičtější vývoj událostí, nežli klasické odhalování totožnosti záhadného ,,nepřítele“. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Eastwick je přesně o tom, co filmový fanda si myslí když slyší jeho název. Ženský & čáry. Překvapivá je lehce "gilmoreská" atmosféra říznutá "Charmed" tématem. Charmed byla tupou sérií, tenhle pokus o vrácení magie do dnešní doby by MOHL být o něco lepší, ovšem na Jacka Nicholsona můžem asi rovnou zapomenout (jeho nástupce by mohl z toho být gay udělat povolání :-D ) a seriál tedy s největší pravděpodobností nepřekročí původní film. Překvapivě dobrou je tu Rebecca Romijn, kterou není problém poslouchat (zvlášť když má napsané dialogy právě skoro jako paní Gilmoreová), nejen sledovat :-). Režie, střih i hudba jede v dnes už solidním mainstreamu, který strčí do kapsi cokoliv z devadesátých let, ale dnes už jde o tuctovou záležitost. Eastwick tady neselhává a to je fajn. Bude z toho něco víc než řemeslně v pořádku zkrácená sezóna? Nechejme se překvapit. ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Som veľmi zvedavý, kam nás zavedie tento seriál. Po pilote veľmi príjemné, ale rovnako ako pri Flashforwarde si neviem predstaviť viac ako jednu sériu. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Zúfale manželky, ktoré vedia čarovať :) Tento seriál nie je úplna bomba, ale je to ďalšia milá náhrada, za seriály, kde je výborná mestečková atmosféra (ach ako mi chýbajú Gilmorky :' ( ), ani sa nečudujem ,seriál, sa točí na tom námestí. Obávam sa že sa kvôli jeho milosti a jednoduchej kráse nedožije viac ako jednej série. Update 8.12.09 : seriál stanica ABC zrušila, kvôli jeho nízkej sledovanosti (kde nie je dostatok vrážd a sexu a zvratu, tam to končí) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

TV seriál na motivy celovečerního filmu. Tentokrát se jedná o ´Čarodějky z Eastwicku´(1987). A je to veselé, typicky žensky uvřeštěné a ničím neurážející. Ano, je to výtvor cílený především pro ženy a tak podle toho také vypadá. Životní těžkosti si tři hlavní postavy ulehčují kouzly a je to pořád legrace. Jistý cynizmus a přetvářka však má na svědomí producentskou stopku. Divák zkrátka o takové věci neměl zájem. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Eastwick je seriálem, ve kterém se ukrývalo poměrně hodně potenciálu. Celá řada, která byla natočena, odhaluje pouze pomalinku čarodějné schopnosti hlavních hrdinek a nevystřílí si prach hned na začátku. Proto bych očekával další pokračování, ale divácký (ne)zájem byl proti. Myslím, že kdyby dostal seriál více možností, své diváky by si získal. Já si říkal, že je to seriál, kterému patří tak 75%, což přesně odpovídá zdejšímu hodnocení, ale totálně nemůžu rozdýchat přechod desátého a jedenáctého dílu, který jako by postrádal ještě jeden díl mezi nimi. A to je v době, kdy první (a asi poslední) řada graduje obrovský nedostatek. ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Po troch častiach celkom príjemné prekvapenie. Nechýba humor, sympatické čarodejnice a ani veľmi charizmatický Satan. Komu sa páčili Čarodejnice z Eastwicku, myslím, že sa im bude páčiť aj táto adaptácia. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Film jsem zatím neviděl, chystám se na něj teď. Seriál ale nejspíš skoro určitě jeho kvalit nedosahuje. Pokud ale přistoupíte, že to je prostě lehce fantasy seriál a většinou se tu řeší vztahy, sex a pěknou sousedi y ze kterých se vyklube ďábel, vrah nebo něco podobnýho, zabaví vás těch 13 dílů celkem v pohodě. Nemůžu říct, že to je vyloženě průser, ale ukončení po první sérii, která není absolutně uzavřená, naprosto chápu. ()

Xeany 

všechny recenze uživatele

Občas je cítit béčkovost, ať již v dialozích nebo grimasách, ale na oddech jak dělané, takže proč ne:) ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Sakra, to je ale pořádná píčovina... Tohle je urážka původního filmu, kde zářil především božský Jack Nicholson. Hovadina na druhou, určená pouze ženskému publiku. Ten stupidní jekot a infantilní dailogy, to je skutečně pekelná zkušenost.. ()

Reklama

Reklama