Reklama

Reklama

Městečko Eastwick

(seriál)
USA, (2009–2010), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

John Updike (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Jaime Ray Newman, Lindsay Price, Rebecca Romijn, Sara Rue, Ashley Benson, Jon Bernthal, Paul Gross, Veronica Cartwright, Matt Dallas, Jack Huston, Johann Urb (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po filmovém zpracování se román Johna Updika Čarodějky z Eastwicku dočkal i seriálové verze. V tomto legendami opředeném městě se potkáváme se třemi ženami: Roxanne Torcoletti, Joannou Frankel a Kat Gardener, které z počátku nemají mnoho společného, až do momentu, kdy se setkají u studny přání. Jejich životy se změní, díky schopnostem, které objeví, i díky tajemnému muži Darrylu Van Hornovi, který přijede do města a začne jejich skrytá přání plnit. (j.o.j.o.)

(více)

Recenze (23)

spygirl 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k vysílacímu času v 1 hodinu ráno jsem se zpočátku obávala, jestli se nejedná o nějaký stupidní erotický pořad, ale naštěstí se tak nestalo. :-) Zatím se to zdá býti zajímavé, herečky dobře vybrány (potěšila mě i Sara Rue známá z The Big Bang Theory :-) Co se týče hlavní mužské role, tak herec není špatný, ale Jack Nicholson je jenom jeden... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Napriek citeľnej seriálovitosti to bol celkom príjemný zážitok, uvidíme čo bude ďalej. Zatiaľ som videla pilot, a po pomalom rozjazde moja spokojnosť jemne stúpla. Bohužiaľ, z ústrednej štvorice mi je sympatická iba Rebecca Romijn a Paul Gross (ktorého som spoznala ešte pred 20timi rokmi a odvtedy zo svojho šarmu nestratil ani gram!). Ale zvyk to snáď trochu napraví. ()

Reklama

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Eastwick je seriálem, ve kterém se ukrývalo poměrně hodně potenciálu. Celá řada, která byla natočena, odhaluje pouze pomalinku čarodějné schopnosti hlavních hrdinek a nevystřílí si prach hned na začátku. Proto bych očekával další pokračování, ale divácký (ne)zájem byl proti. Myslím, že kdyby dostal seriál více možností, své diváky by si získal. Já si říkal, že je to seriál, kterému patří tak 75%, což přesně odpovídá zdejšímu hodnocení, ale totálně nemůžu rozdýchat přechod desátého a jedenáctého dílu, který jako by postrádal ještě jeden díl mezi nimi. A to je v době, kdy první (a asi poslední) řada graduje obrovský nedostatek. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Svezlo se na to na kouzlu původního filmu a ztratilo to veškerý šarm. Zapomeňte na herecké koncerty Michelle, Susan, Cher a Jacka, na vypointovanou dokonalost nestárnoucího filmu. Ale pokud přistoupíte na přímočarou ironickou variaci, která vám chce dopřát o něco více minut s oblíbenými čarodějkami z Eastwicku, není nutné to hned zase odmítat. Seriály, které upřednostňují zajímavé ženy - se totiž pomalu, ale jistě stávají nedostatkovým zbožím. Nadto je docela zajímavé se tu setkávat s Jackem Hustonem nebo Darren Crissem ve zcela odlišných rolích, než jaké je proslavili. Suma sumárum by si nový Eastwick zasloužil minimálně 2. sérii. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Zúfale manželky, ktoré vedia čarovať :) Tento seriál nie je úplna bomba, ale je to ďalšia milá náhrada, za seriály, kde je výborná mestečková atmosféra (ach ako mi chýbajú Gilmorky :' ( ), ani sa nečudujem ,seriál, sa točí na tom námestí. Obávam sa že sa kvôli jeho milosti a jednoduchej kráse nedožije viac ako jednej série. Update 8.12.09 : seriál stanica ABC zrušila, kvôli jeho nízkej sledovanosti (kde nie je dostatok vrážd a sexu a zvratu, tam to končí) ()

Galerie (147)

Zajímavosti (5)

  • Seriál byl oficiálně zrušen 9. listopadu 2009, kdy stanice ABC odmítla objednat další epizody. (Chloe..)

Reklama

Reklama