Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elvis Presley v roli nájemného pilota Mikea, který by si rád rozjel svou vlastní leteckou společnost. Jenže to by nesměl být v týmu s druhým pilotem - nevyléčitelným hazardním hráčem Dannym. Ve filmu zazní písně jako I´m Falling in Love Tonight, Relax a One Broken Heart for Sale. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Můj první Elvisovskej film. Nakonec to vůbec nebylo špatný. I když se odehrává v 60. letech, celkově má spíš feeling let 50. a celkovou umělost a prkenost filmu je třeba nutno brát s rezervou. Jinak OK. Potěšil Kurt Russel ve své debutové roli. První role a hned v ní nakopal Elvisovi, to je teda něco! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Místy zábavná komedie, na které je však až příliš okaté, že to celé je pouhou kulisou samotnému Elvisovi a jeho písním. Nic ve zlém, ale plnohodnotná komedie to není a stejně tak ani muzikál... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Elvis presley bol hlavne king of Rokenroll, a dost plany herec. Viem, mal aj fajne filmy /mna sa videl Tickle me 1965 - k tomiu sa este dostanem/ a viem aj o Kid Gallahad pochopitelne. Tuto je to umelina, fakt humor nasilu, Elvisa to asi zrejme ani nebavilo : 50 % ()

Reklama

Reklama