Reklama

Reklama

Tatta hitocu no koi

(seriál)
  • Japonsko たったひとつの恋 (více)

Obsahy(1)

Příběh o první lásce dvou lidí ze sociálně velmi nerovných podmínek. Kanzaki Hiroto pochází z rodiny opraváře lodí, převzal po otci živnost a má co dělat, aby uživil svého bratra a matku. Naproti tomu Tsukioka Nao pochází z dobře situované rodiny, která vlastní síť prodejen šperků. Přes velkou nepřízeň okolí a počáteční nedorozumění vzniká mezi hlavní dvojicí vztah, který zákonitě musí oběma přinést spoustu problémů. (Vavča)

(více)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chudák kuřák, takhle se naběhat... :-D Nějak jsem na začátku sledování chytla alergii na Haruku Ayase, ale postupem času jsem si na ni zvykla. Bude to hlavně tím, že tu byla ještě skvělá Erika Toda (podle mě jedna z nejhezčích sučasných japonských hereček). Opět tu bylo spousty herců, které jsem už viděla, takže jsem si jen sedla a sledovala, jak mě kdo ještě dokáže překvapit. No, nejvíce jsem ocenila, že Kazuya umí kouřit (nevypadá to tak děsně jako třeba u Kenty v Parédu, jednou mi jeden kuřák vysvětloval, jak se kouřím, drří cigareta apod., takže si od té doby na to ve filmech pořád dávám pozor, stale se z toho asi úchylka :-D). Největším překvapem byl pan Saito. Koukám, koukám, říkám si sakra, toho už jsem někde vid... no, jasně! To je on, to je on! Hiroyuki Ikeuchi, hrál delikventa roku 1998 :-D Ale zpět k seriálu. Někdy mě opravdu bavil, někdy jsem prostě jen posunula čas, protože se děly věci, které jsem vidět nepotřebovala, nudily a nepřišla jsem o nic, když jsem cca. 5 (a >) minut neviděla. Hudební složka byla nevýrazná, nic mi neutkvělo v paměti (ačkoliv tam hráli dva týpci z KAT-TUNu...). ~~~ Je to takové průměrné drama, chvíli podprůměrné, o vztahu dvou lidí, kteří se milují, ale kvůli určitým okolnostem, do kterých se narodili, jim je bráněno být spolu. Naštěstí nejsme hlouběji v historii, jinak by se z toho vyklubala tragédie. Přeloženo. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Obsazení seriálu je vskutku hvězdné a dvojice Kazuya - Haruka vytváří to správné romanticko-dramatické pnutí, jenže po díle 7 to nějak přestává držet pohromadě, stává se z toho šílená nuda. Některé postavy jsou tu i vysloveně protivné . Což je škoda, stačilo scénaristicky dotáhnout posledních pár dílů a bylo by vše v pořádku. Prostě pokud série ze začátku hraje na realismus a uvěřitelnost a pak přejde do telenovely (v tom špatném slova smyslu), tak to nemohu dále brát vážně. Přesto bych tohle drama úplně neodstřeloval, protože 2/3 série jsou velmi dobré. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. Kamenashi ve své tradiční roli socky nepřekročil svůj stín a Shujiho z Nobuty zatím nepřekonal. Je prostě čím dál tím stejnej. Naproti tomu Ayase už dokázala, co v ní je, ale tady se mi nelíbila vůbec. Co víc, typy mouchysněztesimě přímo nesnáším. Vždyť ona toho pro ten vztah zase tolik neudělala. Vlastně ani ve finále ne... Toda Erika není můj kůň. Nevím proč, ale prostě mi snad ještě v ničem nesedla. Naopak se mi líbil Kaname, který byl tak protivný, že bych mu jednu vyťala za ucho. Ráda jsem znovu viděla i Hiraoku. No a to je asi tak všechno, protože děj jako takový nebyl nic moc. A muziku jsem v podstatě vůbec nevnímala. Ale co už, ani posvícení není každý den. Ovšem, co mě zaujalo (a nikoliv poprvé), jak umí Japonci běhat. A to navzdory tomu, že je o nich známo jak silní jsou kuřáci. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jsem zklamaná. Tuto doramu jsem sledovala už kdysi, cca 7 let zpátky. A přestala mě bavit nejspíš po druhém díle. Protože do té doby jsem měla jakési pocity déjà vu. Nedivím se, že mě přestala bavit. Bylo to přímo utrpení. Hlavní hrdinka taková nemastná, neslaná, někdy mi lezla na nervy, jindy byla v pohodě, hlavní hrdina = frajírek, který věčně kouřil, ale jeho kondičku mu závidím! Jeho přátelé – jak je jen popsat? Nevím. Kamarádka hlavní hrdiny? Ta snad jako jediná byla trochu zajímavá. Soundtrack mi k srdci nijak nepřirostl. Ale ta finální scéna byla geniální. Moje první reakce: „Něco jsi zapomněla. Nenechej ten bus odjet.“ *Nao řekne řidiči, aby odjel* „Fajn, kdy si na to vzpomene…?“ Po pěti minutách – Nao: „Ach! Moje taška!“ Já: „To jako fakt?“ *facepalm* ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Obrácená Popelka? Hiroto je chudý, Nao je bohatá, ale přece se potkají a dokonce i zamilují. Ona nediskriminuje chudé. On má otravnou matku a nekamarády, kteří obtěžují bohaté. Příběh, který všichni už několikrát viděli, romantická limonádička... ale nakonec proč ne, oddechnout od vážných témat a zamilovat se občas potřebuje každý. A Kame je prostě skvělý romantický hrdina (odpusťte, tenhle týden si nějak nemůžu pomoci :) a navíc běh mu jde :D Doporučuji všem romantikům či příznivcům Kameho nebo Haruky. ()

Reklama

Reklama