Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott se po letech vrací domů, kde není vítaný. Kdysi totiž opustil svoji středoškolskou lásku Katherine, která s ním nechtěla odejít "do světa", ale naopak zůstala a vzala si jeho bratra Williama. Ten ovšem řeší na své služební cestě dilema, jak řekne své manželce, že ji opouští. (sitans)

Recenze (4)

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Komédia sa nekonala, dráma sa snažila konať, ale sa tiež nekonala. S Lukom W. alebo Ryanom Ph. v takýchto úlohách to asi nejde. Je to ospalé, jeden z najospalejších filmov vôbec (som si istý, že pôvodne sa toto malo volať "Ospalá diera"). Scény sú dlhokáááánske a keby ich pustili zrýchlene, mysleli by ste si, že ich dávajú spomalene. Naviac tá hudba to celé ešte viac zabrzdila. Plné využitie slow motion technológie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Závěr filmu se snažil šokovat, chtěl všemu dát větší hloubku, ale podobné obraty jsou celkem časté a já zrovna nebudu z těch, kdo je miluje. Scott je navíc celou dobu prezentován jako takový moderní kovboj, což bylo v závěru využito i pro country soundtrack a klasický konec v západu slunce. Bohužel to v tomto případě nevyznívá jen kýčovitě, ale i trapně. Můžeme říct, že Scott je novodobým kovbojem, že vlastně bojuje proti desperátům, alespoň ve své hlavě, ale to už bychom mohli říct, že western je všude kolem nás. Takhle je to jen využití motivu pro rádoby pěkný a nostalgický závěr. Tohle rozhodně není něco, co uznávám. Dle mého názoru je to jen snaha líbivě zakončit film, který si myslí, že pointou se dostane výš. Opak je pravdou. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/straight-as-2013-40.html ()

Reklama

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

To nebyl zrovna můj pravý šálek kávy... nijak mě to nezaujalo, jako nápad docela dobrý, ale provedení, takové utahanější... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama