Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elvis Presley zpívá na závodním okruhu coby úspěšný závodní jezdec Steve Grayson. Všechno je báječné, dokud finanční úřad nezkontroluje daňové přiznání, které předložil Bill Bixby (Stevův manažer). Bude Elvis schopen získat 145 tisíc dolarů, aby zaplatil daňový výměr? Bude úspěšný ve své snaze o sblížení s daňovou inspektorkou Nancy Sinatrovou? Nebude to s jeho písněmi ještě horší? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Elvis závodí, olizuje místní missky, pěje, dělá charitu a za svou dobrotu musí být náležitě potrestán. Tomu rozumím. Rozumím i tomu, že Elvis i Nancy přitom hodně zpívají, romantika je tradičně naivní a automobilové závody snad nudněji ani nemohly být natočeny. Přesto je Elvisův styl dostatečně sympatický na to, aby utáhl celý film, ale přiznám se, že kdyby mi kazišukoval tak, jako svému příteli Kennymu, tak jeho peníze roztočím ještě daleko svižněji. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Typický film s Elvisom Presleym, to znamená vymakaný začiatok, čakáte že celý film bude jedna báseň, ale uprostred sa to zasekne a zvyšok filmu dopozerávate z nutnosti. Ďalej typický film s Elvisom, pretože ako v každej bondovke tak aj v Elivsovke je kopa krásnych "elvis"girls a tiež film ťahajú z dna ku priemeru Elvisove skvelé songy. Ak sa tešíte na závodný film, tam vás dosť sklamem. Dočkáme sa tu troch závodov, z toho tie 2 posledné trvajú asi 3 minúty. Zato však musím pochváliť muscle cars z pozdných 60.tych rokov 20.stročia s perfektnými zvukmi motorov. Škoda len že pomedzi to (čo znamená asi hodina filmu) je len suché rozprávanie o ničom. Veľká škoda že tieto filmy s Elvisom nie sú o stupeň lepšie. Rád by som sa na ne inak díval pravidelne znova a znova ako napríklad na staré Bondovky. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o žiadnu slávu, ale film ponúka zopár skvelých pesničiek Elvisa Presleyho, vtipných situácií a automobilových pretekov. Je to navýsosť oddychovka a takto sa k nej treba stavať. Lepší priemer. Tretia recenzia. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc. Muzikál s Elvisem a auta z 60. Let zní dobře. Bohužel scénář o ničem a ponaučení taky nic. Závody nezaživné a archaická zpětná projekce při závodech. A skončilo to tak nějak divně, bez uzavření. ()

Reklama

Reklama