Reklama

Reklama

V hloubi amazonské džungle se snaží vědecká výprava rozluštit záhadu dlouhověkosti indiánského náčelníka. Jenže netuší, že za vším je studna s vodou věčného mládí. Tu střeží nejen domorodý kmen, ale také obrovský pětihlavý had, který likviduje vše živé... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Phobia

všechny recenze uživatele

Neztrácela jsem u toho moc času, akorát jsem si potvrdila, jestli jde o přesně takovou sračku, jak se dalo předpokládat už z názvu a upoutávek. A ne, není to taková sračka, je to TAKOVÁ SRAČKA. Nejenže Stephena Baldwina po džungli nahání gumový/digitální pětihlavý monstrhad, navíc ho dostihly geny a zpuchnul po vzoru starších bratrů Daniela a Aleca na konfekční velikost XXXXXL. Stupidní céčková herpetologická komedie - bát se u toho v žádném případě nelze, ovšem pokud máte zvrhlý smysl pro humor, zasmějete se zprdla hrdla... úměrně tomu, kolik máte právě vypito či nahuleno. Hodnocení si vzhledem k délce spatřeného úseku odpustím, no komentář je snad všeříkající ;-). ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen 15 minut na Nova Cinema jednoho neblahého večera mezi přepínáním programů a asi bych to hodnotit neměl, ale stejně mi to stačilo natolik, že jsem měl pocit, jako bych viděl rovnou celý film. Při těch několika málo minutách mi však probleskl hlavou zajímavý nápad. Zajímalo by mě, kdy konečně začnou točit horory i o zmutovaných přerostlých agresivních veverkách. Kvůli veverkám navíc nemusíte jezdit kamsi do Amazonie a docela dobře by se to dalo natočit v Česku za pár šlupek. Furt jenom filmy o samejch přerostlejch agresivních hadech a žralocích, všechny na jedno brdo a všechny pochybné kvality. A o uvěřitelnosti snad ani nemá cenu mluvit, že jo, že by se pětihlavej had díval na své nepřátele pohledem Predátora a že by "hrdinové" snímku vypouštěli z úst v reálu takové koniny už vůbec ne. Zato veverky - jó, to by mohlo bejt mastný. Ty jsou rychlý, hbitý, koušou a požírají ořechy. Však kdo viděl Karlíka a továrnu na čokoládu a Wonkovy agresivní veverky, dobře ví, jak zrádné a úskočné bestie to můžou bejt. Teď je třeba je ještě zakomponovat do nějaké fajne lokace, najmout nějakého zručného rejžu a scenáristu a máme z toho národní paskvil. Wow, to by dopadlo :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě trošku zklamalo, Goldstein není v mých očích vyloženě průserář, ale s tímhle se teda moc nemazlil. Je pravda že příběh tentokrát není nic na co jsme od těhlech filmů zvyklý, navíc se tu snaží rozvést i postavy ale je to k ničemu. Všechno selhává na příšerných hercích a nic extra efektům který mi přišly dost špatné. Ale co mě naopak překvapilo bylo prostředí, džungle byla fakt parádní. Ale to je bohužel málo i do průměru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám v žádném případě doporučovat nebudu, protože i já sám jsem doslova trpěl nedočkavostí, kdy konečně naběhnou závěrečné titulky a neustále jsem bojoval s otravnou ospalostí. Několik světlejších chvilek se zde sice najde, ale ty nestojí moc za řeč. Navíc tragické zpracování hydry je prostě tím hlavním varováním ,proč se na tohle rozhodně vůbec nedívat. Jde jen o další přírůstek do rodiny spolčenosti Nu Image, která je na něj určitě náležitě hrdá, ale pro vás by to byl zbytečně ztracený čas a nedej bože, kdyby jste si to koupili za nějakou větší sumu. 3/10 ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Psát cokoli k tomuto filmu je docela zbytečné, protože už od pohledu je jasné, že je to shit. Ale určitě znáte ten druh filmů, které jsou tak špatné, až jsou vlastně i zábavné. To sice pravda je ale víc jak dvě hvězdičky dát nemohu, tolik mě zase nepobavil ;). ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Nechápem. Filmy takéhoto žánru vyzerajú byť vždy dobré a keď sa na nich pozriete, zistíte, že je to riadny shit. Tie peniaze mohli byť investované radšej na výrobu ďalšej časti Avatara. ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Když nic nevidíte, ale pouze to slyšíte, střílejte do toho! Šílený dabing, občasný vizuál počítačové hry, stupidní scénky, nepříjemní herci, stašná, ale opravdu strašná kamera a zlý červenooký had, co papá malé opičky a velké chlapy - co víc si přát? Líbily se mi kočičí fousky domorodců. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Když má had jednu hlavu, leccos ještě snesu, ale s těma pěti je to vůči jeho obětem mírně nespravedlivé, nemyslíte? Monstra: Řečeno o pár slov nazpět. Herci: Odpadními filmy proslulý Stephen Baldwin odvádí svou rutinní práci. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nebudu svůj odpad! za hydru (ne tedy krále hadů) pořádně ospravedlňovat. Sice jsem to neviděl celé, ale jestli by těch 10 minut navíc změnilo mé hodnocení, tak jsem asi druhý Ježíš. ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je Vážení Trash jak ze žurnálu. Režisér nechť prosím vymění "director's chair" a kameru za polstrovanou místnost + svěrací kazajku... Jooo tááák? To měla bejt parodie?! Sorry, to sem fakt nepoznal!... Btw: Super triky :-)) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jsem ani neměl tušení, že těchto monster-animal horrorů je tolik. Tohle byla neskutečná kravina, ostatně jako všechny ostatní. Ale ve srovnání s Boa a Python a toto vs. tamto.... 2* v rámci žánru celkem s klidným svědomím. Co tu dělal S. Baldwin nechápu a J. Heitmeyer je v profilu tady mnohem hezčí než v reálu... ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Bozinku, to jsem se zasmal. Nesmyslne dialogy na urovni tridni besidky, blbe triky a naprosto chaoticka rezie, kamera i strih. "Co se mu stalo? Nevim. Ale hlavne nemel chodit nikam sam. Na to uz je pozde. Nikam nejdu. Zbabelci. Komu rikas zbabelci? Pojdme. Blazni." ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Stephen Baldwin by mohl sloužit jako názorný příklad úsloví „lehce nabyl, lehce pozbyl“. Ale buďme upřímní, Král hadů není o nic větší kravina, než kilometrové zástupy jeho předchůdců, dalších přerostlých zvířátek léta na filmových plátnech ohrožujících zvíře největší, Homo sapiens. ()

Reklama

Reklama