Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 7 (1978) (série)


Majka (S07E23)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1978, 23 min

Obsahy(1)

Majka odešla ze zdravotnické školy, pracovat se jí nechce, raději se poflakuje. Setká se s bývalou spolužačkou Evou, která jí vypráví o své práci u pečovatelské služby. Majka potřebuje peníze, a tak se rozhodne vydávat se za pečovatelku. Navštíví jednu z Eviných zákaznic, paní Beránkovou, kterou chce okrást, najde ji však zhroucenou na podlaze a pomůže jí. Za pár dní ji na požádání sousedky znovu navštíví. Beránková jí děkuje za záchranu života a požádá ji, aby jí odnesla vkladní knížku do spořitelny.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Najít dobrého člověka v sobě samém, to je velký objev." Majka dobrý člověk není, je to normální lempl, co by potřeboval na prdel a toto je hard core baka příběh, ve kterym hlas vypravěčky dramaticky pronáší perly typu "ostří hoši jsou jí v patách" a do toho je záběr na dva blbečky na fichtlu. Neuvěřitelná záležitost. ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Peklo normalizace. Bekaná zběhlá studentka zdravotnické školy se tahá po městě s bekanou zlou partou (která asi poslouchá Plastiky a hulí jako fabrika, pořádá mejdany a tak...). Parta chce pít, a tak má dívka sehnat peníze. Vše se vyvíjí dle očekávatelného schématu až k prozření lepé dívčiny, která samozřejmě peníze vetché stařenky neukradne. To vše s doprovodným komentářem, to aby bylo každému jasno, kde je třídní pravda. ()

Reklama

Reklama