Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Let's Dance prvá časť patrí medzi mojich 10 najobľúbenejších filmov vôbec, ten si vždy rád pozriem. Tu som sa však neskutočne sklamal. Milujem tanec a hudbu. Ja asi budem tancovať, ak sa dožijem aj v dôchodku a počúvať svoju obľúbenú hudbu. Som také večné dieťa ak sa jedná o zábavu s týmto spojenú, aj keď na niektoré veci si už teraz pripadám ako dôchodca, čo skoro všetko zažil. Z filmu si pamätám najviac krásny záverečný tanec so svetielkami, tanec na zaplavenom pódiu, tanec nad ventilátorom, snahu miestnej komunity si udržať svoje centrum, lásku medzi dvoma ľuďmi, zábavného vlasatého chalana so skvelým tancovaním. Avšak dialógy mi prišli naivné, decké. Kulisy a všetko naokolo mi oproti prvému dielu už prišlo také trápne a nasilu, všade propaganda, amerikanizmus, hlúpa realita, veci ktoré nemám rád. Mám pocit, že s Let's Dance to ide od prvého dielu len dole vodou. Prvý nastavil latku enormne vysoko, čo sa týka celkovej kvality a nielen tanca, druhý bol tiež enormne kvalitný, ale o niečo slabší a tento spadol pre mňa veľmi nízko. Nebyť toho skvelého tanca dám asi jednu hviezdu, takto dám tri a 60% si to zaslúži. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Filmy tohohle typu ve mě vždy vyvolají chuť začít se nějakému tomu pouličnímu tanci taky věnovat. Step Up 3 o třídu převyšuje většinu tanečních filmů, jediný, který by se dal označit za lepší, byl první Step Up, nebo můj oblíbený Take the Lead (aka Tančím, abych žil). Dvojka nebo slabej odvar v podobě StreetDance nestály za nic. Samozřejmě to tady všechno stojí hlavně na fantastických tanečních číslech a výborném tančním soundtracku, ale tenhle film má ještě jendu věc navíc a to je Adam G. Sevani, který je nejen roztomilý, vtipný, úžasně tancuje, ale dokonce umí i hrát. Nebýt v tomhle filmu on, byla by to další tuctovka. Z dalších herců slash tančníků stojí za zmínku pan pěkná tváříčka v jedné z hlavních rolích a pak další z Pirátů, hlavně guy ala Terminátor a dvojčata, co mi strašně připomínají medůzy z Příběhu žraloka :D. Ze ženských rolí je skvělá hlavně Alyson Stoner, ta druhá rádoby úžasná tanečnice nebyla teda nic moc. Nejlepší scény: Fred/Ginger-like scéna na náměstí a záverečná bitva. Ve 3D tohle byl úžasný zážitek. Je to zvláštní sledovat původně 3D film ve 2D, člověk úplně vidí ty momenty, kde to mělo být trojrozmněrné, ale i tak je to skvělý film. Oceňuju, že ne-kino titulky (aspoň ty moje :D) vynechaly šílený kinopřeklad "born from boombox" jako "ZroZKa". To bylo strašný a působilo to spíš smích než respekt. ()

Reklama

Samuell84 

všechny recenze uživatele

Rozhodne sa nepovažujem za fanúšika Hip-Hopu,techna,dance a tak podobne. Ale seria StepUp sa mi paci čoraz viac a to nie len ako film,ale hlavne ako kvalitní Soundtrack.(co je celkom počuvatelná výberovka daného žánru.) Film určite neoplýva novými nápadmi a rozhodne nie kvalitným príbehom. A kto čakal opak bude sklamani,ale silne pochybujem žeby tento film niekto pozrel prave kvôli tomu. Ale ak sa na tento film pozriem ako na Celovečerný Hudobne Tanečný videoklip je viac nes vydarený. A ako čerešničku na torte to krásne dokresľuje 3D ktore tim dava tomuto Videoklipu nevy rozmer. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jakmile u filmu Lets Dance zapomenete na všechny nedokonalosti jako ne až tak úžasný příběh a tu tunu "klišé" před vámi a budete vnímat pouze hudbu a taneční kreace, tak nemůžete být zklamáni. Já sám se divím jak pozitivně na mě film působí. Po skončení se mi chtělo zpívat a tančit a to nejsem nijak pohybově nadán a všem postavám ve filmu hluboce závidím jejich um. Hodinka a půl uběhla jako voda a já se náležitě bavil pří všech tanečních battlech nebo tréninkách a že jich tu není málo. Pro mě možná nejlepší film série, příjemné překvapení pro oddychovou chvilku a naprosto dokonalá možnost, potěšit vaši přítelkyni, pokud to není zabšklá inťoška. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Čo som prepáčil dvojke a kde všade som prižmúril oko, tu sa už jednoducho nedá. Je to najslabší diel, to je očividné. Slabší herci a toho brčkatého v hlavnej úlohe dosť nemusím. Dej obyčajný, podpriemerný natiahnutý na vyše 100 minút. Nech mi niekto povie, prečo to nemá nejakých 80 minút. V kine som to nevidel, takže 3D ide mimo mňa, ale počúvam, že to 3D tiež nedopadlo moc dobre. Tanečné scénky mohli byť aj lepšie, postavy zaujímavejšie. Nejaký výraznejší herec/herečka. No proste slabota. Pozitívom bola jedine originálna hudba. Teda konkrétne fakt, že použili klasickú hudbu a spojili s ,,Letsdensovským,, moderným štýlom. Zaujímavé, že táto séria ešte stále zarába pomerne veľké peniaze, takže sa asi dočkáme aj štvorky, no dúfam, že bude kvalitnejšia po všetkých stránkach. 45% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Po tom, čo sa Muse dozvie, že mu schválili kombinované štúdium, má pri rozhovore s Kamilou na chrbte vak pri zábere zozadu, ale pri pohľade z predu nie. (tarponko)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama