Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Příběh z období 1945 – 1948 vypráví o bývalém partyzánovi Janu Kopečném, který po válce jako nadporučík bezpečnostních složek odkrývá kriminální a trestné činy. Mladý komunista Jan Kopečný je zaměstnán v místní jednotce bezpečnosti a přijde na stopu materiálů bývalého gestapa. Vyšetřování provází řada záhadných úmrtí a snahy vše utajit. Jan Kopečný je dokonce obviněn, ale pro nedostatek důkazů opět propuštěn. Nikde u úřadů se nedovolá spravedlnosti. Přichází však únor 1948 a zrádci odhalují svou tvář. (TV JOJ)

(více)

Recenze (12)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Takový brněnský remake 30 případů majora Zemana, který si vystačil s rozehráním prvního dílu. Samotná minisérie je zajímavá spíše pro obdivovatelky představitelů mužských rolí. Děj za mnoho nestojí, ale můžeme si, byť jen krátce, nechat pohladit ucho sametovým Lakomého hlasem, spočinout okem na velmi pohledném mladém Skopalovi, obdivovat umění idolu několika generací brněnských žen a dívek Tomka, nebo se výrazně zasmušit, že majitel nejkrásnějšího moravského úsměvu Štědroň se ani jednou neusměje. Vlado Müller je perfektní v roli slizáka. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Sedemdesiate roky boli zvláštne aj tým, že po normalizácii bolo žiaduce vytvárať veľké projekty, ktoré akýmsi spôsobom budú reflektovať na naše dejiny, o ktorých sa deti v škole príliš nedozvedeli. O to bolo ľahšie natáčať seriály, ako bol tento z brnenského štúdia, kde sa tvorcovia nepárali s tým, kto je na správnej strane a kto nepriateľ.  Veľkorysý rozpočet a výprava boli vidieť v každej scéne, ústredná zápletka bola na 5 častí však žalostne málo. Herecké obsadenie na slušnej úrovni, Vlado Muller bol skvelý. Šiesta recenzia. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kdyby nešlo o seriál dám klidně i víc hvězdiček. Škoda, že to nebyl pouze celovečerní film. Bylo by to mnohem lepší. Téma je to atraktivní. Takhle se zbytečně ropzlizává. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Na pet dilu slaba zapletka, divna hudba a misty zmateny strih. To ten Tucek snad delal schvalne. Jinak to ale spatne neni, spousta zajimavych hercu a herecek, nadprumerna vyprava, hezka kamera. ()

karlee 

všechny recenze uživatele

To mělo jít do trezoru, hlavní komunističtí hrdinové působí jako karikatury, naopak záporáci jsou vesměs sympaťáci. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Hm... tak hvězdičky jsou do počtu... z dětství si jen pamatuji, že jsem se hrozně bál, aby ten muž neumřel!! :) Jo a taky jsem se od té doby bál pana herce Velena a ani jeho učinkování ve Slovácko sa nesůdí mou podezřívavost vůči němu nesmazalo! :) ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

a tak mám rád Skopalovic Sváťu..ale ani on, či Jirka Štědroň alebo Olda Navrátil nedokázali udržať moju pozornosť..pozrel som presne 48 minút a 47 sekúnd z prvej časti a zabalil som to..holt, není každý den posvícební..:/ ()

bighead 

všechny recenze uživatele

Mám rád Tučkovi filmy,tak jsem zkusil i tento seriál,bohužel je poplatný době svého vzniku,takže když od toho nečekáte víc, než nějakou tu akci, co se tam občas odehraje,tak se to dá se skřípěním zubů vydržet i když já na to koukal kvůli Skopalovým poměrně akčním jízdám v Jeepu Willys a taky se tam proháněl jeho kámoš statkář v Kdf 82,tak ta hvězda je za ty auta,jinak je to ideální nehodnotit vůbec. ()

Reklama

Reklama