Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 3
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Největší blbost je jak se vůbec J dostal do minulosti kde kde K žije... Přitom J pochází z budoucnosti kde byl K vymazan v minulosti.. Ktera byla přepsana. Tenhle díl, je hrozna Boglodina ..

zabacek8

zabacek8 (hodnocení, recenze)

Ahoj, neví někdo co je to za hudbu co hraje když jdou MiB na párty k Andymu Warholovi ?? dík

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Kurňa ten Will Smith je tady vážně geniální. Tomu dopomáhá zvláště prvotřídní český dabing - když ho dabuje Bohdan Tůma alias Semir Gerkchan či Alzák, tak to ztrácí veškerý humor. Kdyby byla v podobném duchu i čtyřka, tak honem s ní, než Jones odejde do opravdového důchodu! :-)

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Sem tady jediná, která si všimla, že otec J je generál a zároveň černoch v době, kdy černoši sotva sehnali pořádnou práci? Což bylo ve filmu i několikrát řečeno... 

Wanett

Wanett (hodnocení, recenze)

Tohle je ten nejlepší díl!! Miluju MIB miluju Willa Smithe a tohle je snad ten nejlepší film :3

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Tak jsem viděl film teprve dneska a musím přiznat že se mě celkem dost líbil,celkem jsem se i zasmál.Natočený to bylo suprově ,jinak neví se bližší info o chystané čtyčce ?Bude tam Will Smith i s T.L.Jonesem ?

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Bieber, Gaga a Burton jsou tam jen v televizi ukázaní, že sou to mimozemšťani. U pana režiséra si teď nejsem jistej.

moviefilm

moviefilm (hodnocení, recenze)

Potrebujem menšiu pomoc. Možno sa to tu už riešilo, alepotrebujem zistiť, kde vo filme sa nachádzajú cameá Tim Burtona, Lady Gaga, Justina Biebera a Barryho Sonnenfielda. Ďakujem... :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zaara

Zaara (hodnocení, recenze)

MartinezZ: uplne s tebou suhlasim... mladi MiB by nebolo nieco extra, ale zase, paci sa mi myslienka, ze by v MiB mohol hrat Jaden... avsak, ako si sam napisal.. MiB 3 bola pekna (i ked pre mna dost slaba) bodka za celou seriou MiB :)  

Zaara

Zaara (hodnocení, recenze)

Houp: to s tou smrtou bolo tak, ze ak K prezije, musi niekto zomriet.. a zial zomriet musel otec J :( cize otec J zomrel namiesto K...

Houp

Houp (hodnocení, recenze)

Ištván87: To jo, ten umřel, dokonce dvakrát. :) Ale skoro mi přišlo, že to bylo na nějakou "hlubší myšlenku". Nebo alespoň je to už skoro klišé z filmů, kde se mění současnost cestováním do minulosti - zachráníš partnerku, ale zemřou ti rodiče apod.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Houp: No, myslím, že tak dalece se tím tvůrci nezabývali. Ale já už si to nepamatuju, jen to, že otec J byl mrtvý vždycky.

Houp

Houp (hodnocení, recenze)

Asi jsem něco nepochopil. Jak tam bylo, že někdo přeci jen musí zemřít. Tak v té realitě, kde byl mrtvý K, tak tam měl J živého otce? Nebo místo koho na konci zemřel otec J?

Mistickzz

Mistickzz (hodnocení, recenze)

radik92: Spoiler!!!!! to lebo sa ten boris vrátil v čase a zmenil minulosť, tým, že zabil K.

radik92

radik92 (hodnocení, recenze)

SPOILER:! Může mi nekdo prosim vysvetlit jak to bylo s tim ''K'' na začatku byli s Jayem v součastnosti, se spolu bavili apod. a druhy den se dozvedel že je K je 40 let mrtvy, to sem nejak nepobral :)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

KnightErik: Co jsem z toho se svojí chybou angličtinou pobral je spekulace, že by MIB4 již nebyla s Willem Smithem, ale s jeho synem Jadenem Smithem. Čehož se hrozím, jelikož by z toho vzešlo něco jako "Mladí MIB" a myslím, že MIB3 bylo hezké ukončení trilogie a nic dalšího už RADĚJI netočte!

Carlo525

Carlo525 (hodnocení, recenze)

Boužel film dost slabý, pár vtipných momentů, ale jinak zbytečně dlouhé a ten přehnaný a "dojímavý" konec, kdy se Smith dozví o svém otci mi přišel strašně přeslazený. Bohužel autoři se zjevně neinspirovali u prvního dílu, což je škoda. A ten mimozemšťan, co viděl budoucnost a dal jim zařízení na ochranu země, mi nepřišel příliš vtipný, autoři si asi mysleli, že jeho dětská čepice a oblečení vyvolají salvy smíchu.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Greenpeacak: To já taky nevim. Ale stoprocentně s tou svou sekundovou scénou nemaj šanci do děje zasáhnout;)

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

Žralok: Tak potom nerozumiem tomu, prečo sú pri tomto filme medzi hercami ako štvrtý.....v tom poradí bývajú väčšinou herci ktorí značne ovplyvnujú alebo zasahujú do deja. 

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Sice to píšu asi po stý ale rád vám to zopakuju ;) Byly tam pouze chvilkově. Stačilo mrknout aby jste je přehlídli. Oběvily se na obrazovkách pro sledování mimozemšťanů v ústředí MiB. Něco jako třeba Stallone v jedničce. Fakt se tam jenom mihly.

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

Môže mi niekto upresniť, kde sa v tomto filme objaví Lady Gaga a ten Bieber ???? 

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Mistickzz: Protože je oproti originálu a i českému a slovenskému překladu natolik odlišný, asi.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

holcicka9: MIB 3 jsem sice neviděl a neplánuji, ale vůbec bych se tomu nedivil.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

El Buitre: Dobře, tak já to zkusím: Sím, sím, paní čelko, koho že ten teploušek, co má ve jméně vousy a ta paní Kaká budou hrát??? Že by sami sebe a stejně jako třeba Michael Jackson nebo Sly budou vidět na obrazovkách coby mimozemšťani s lidskou podobou? Na to jsem přišel sám, paní čelko, protože mám alespoň část mozku a alespoň občas jí používám... Zkrátka, už se probuďte a přestaňte se ptát. Býbr ani Kaká nikoho snad doopravdy nezajímají, ne? Teda, aspoň doufám.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

EbiGuetta: Jen se tam oba (Gaga a Bierber) mihly na obrazovkách v ústředí MiB. Šlo je snadno přehlídnout. Burtona jsem si nevšiml.

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama