Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 3
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama