Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 1
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Recenze (1 216)

rekkky 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání zábavné a na shlédnutí zajímavé pokračování této série. Herecké výkony všech hlavních představitelů byly velmi vydařené a hlavně z tohoto důvodu tento film neznamená nějakou převratnou událost, ale je se o čem bavit a hlavně je co chválit. Hlavní zápletka s cestováním v čase a závěrečným zachráněním světa před katastrofou není v žádném případě originální, ale když je v tom zahrnut start člověka na Měsíc, je to něco jiného, perfektní práce. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Překvapivě naprosto neškodné pokračování, které mne sice niajk extra nenadchlo, ale rozhodně těch necelých dvou hodin nijak nelituju. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jednička je jednička, protože jedničky jsou vždycky…..no však vy víte. Ale já jsem snad bavil víc, než v roce 1997. Třetí pokračování staví na patnáct let stojících základech dynamické akce, propracované zápletky, meziplanetárního humoru, plastických efektů, vymazlených emzáků, zkrátka stavebních kamenů, které Barry Sonnenfeld dobře zná a umí s nimi pracovat. ps: Ne vždy se vyplatí natáčet pokračování úspěšného snímku, ale když už se to stane, je slušnost chybu napravit. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Parádní film, koncepce cestování do minulosti se velmi povedla, hudbu a herce ani zmiňvat nemusím. Největší + pro mě byl Griffin, mělo to s ním úplně jinou atmosféru. A ten závěr nebyl nikterak utahaný, čehož sem se trochu bál. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší kokotinu. Záporák je ale ucházející, triky dobré, jen Jones je už nechutně povadlý a Smith neskutečně otravný. Jako herce ho fakt nemusim. A bohužel vtípky vesměs velmi infantilní. Řadit toto do kategorie sci-fi mi přijde jako urážka žánru !!! - "Shodneme se, že se neshodneme !!!" ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Muži v černém nejsou frančízou, z níž bychom si pravidelně sedali na zadek, nebo ji měli v žebříčcích nejočekávanějších filmů, přesto si vždycky, ať už stojí kolik chce (a je to více a více), Sonnenfeldův zlatý důl na sebe vydělá. Po prázdné a odfláknuté dvojce, jsem nečekal zázraky a taktika nízkých očekávání Barrymu, alespoň u mne vyšla. Nejde samozřejmě o nic závratného, ale MIB už opět splňují roli předraženého letního spektáklu se sympatickou dvojkou (trojkou) hrdinů, ve které přebírá otěže Josh Brolin, který ve své roli jakkoliv zamračený působí svěžím dojmem a zastíní i tahouna Willa. Humor se naklání spíše k zábavností jedničky, než k vyčpělým heftům dvojky a i tempo filmu jde ruku v ruce s jednoduchou, ale svižně podanou zápletkou. Bavil jsem se. 70% ()

drakodlak 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu se mu vůbec nechtělo a to po poměrně dosti šílené dvojce, ale nakonec to nedopadlo vůbec špatně. Scenárista se mohl odpustit cestování v čase, neboť pro mě do filmu vnáší zbytečné časové paradoxy, ale vem to čert. Trošku mě mrzí, že cca od konce 1/3 filmu už nepřicházejí žádní zajimavý emzáci. Co musím naopak vyzdvihnout je velice slušné hudební dolpnění. Podtrženo sečteno není to sice skvělé jako jednička, ale každý kdo si chce spravit chuť po dvojce by si film neměl nechat ujít. PS: Při psaní komentáře jsem zjistil, že se chystá další díl, tak snad se nepřiblíží kvalitám dvojky. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která není moc vtipná a ani moc zajímavá. A ukecaný černoch Will Smith mě chvílemi i pěkně štval (ostatně jako ve většině jeho rolí). Občas jsou tam takové ty inside joky které stojí za to, ale celek nic moc. Lepší než jednička to není ale než dvojka to určitě lepší je. A jen Will Smith si dokáže nasadit černé brýle i když má obě ruce za zády. 60% ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Najlepší diel série, ktorá ma príliš neberie. Prekvapil nezvyčajný záporák a nápad s cestovaním v čase. Tak 7/10. ()

Clu 

všechny recenze uživatele

Relativně chytrá, náladově nekonzistentní slátanina nápadů, nechutných mimozemšťanů, snahy o humor a bláznivé akce. Čili Muži v černém jako vždycky! Vlastně mi to nikdy moc nesedlo. Navíc všechny tyto příběhové berličky už jsme viděli... (v Mužích v černém, nebo jinde) a mnohem lépe: cestování v čase, hrátky s kauzalitou (ten vševidoucí - multidimenzionální řečník mě vážně lezl na nervy, ale to může být českým dabingem), vyslýchání skrytých mimozemšťanů, scéna s koláčem (panebože, vstříkněte do těchle klišé scén alespoň trochu inovace) ... Ano, možná čekáme od každého nového filmu revoluční zlom, ale to je přece dobře, příčka se má zvedat a druhé a třetí díly by se v ideálním světě měli dělat jen, když je opravdu co nového říct, když jde nabídnout nový pohled na věc, když má tvůrce nějaké eso v rukávu... když zase cítí šanci na novou "revoluci". Pro méně znuděné diváky, děti a fanoušky série: důstojné pokračování. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

3D: Další díl relativně neškodné komedie s mimozemšťany. Nic jsem od ní nečekal a přesně to jsem dostal. Není to žádná velká sláva, ale místy jsem se bavil. Zpracování 3D není nic moc, a to je celkem zklamání, protože prostor pro využití této technologie tu byl značný. ()

HH 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží třetí díl, což v případě takto přidávaných pokračování nebývá příliš časté. O něco horší než jednička, o mnoho délek předstihující díl č. 2. Cestování v čase sice není originální zápletkou, ale tady svému určení slouží naprosto přesně. Jen v skrytu duše doufám, že už studio nenapadne točit další díl. Má se končit na vrcholu sil... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Jednička byla výborná sci-fi komedie, dvojka doplatila na syndrom druhého dílu a trojka? Ta je opět famózní. Agenti J a K jsou opět spolu a scénář chytře počítal s tím, že T.L. Jones už není nejmladší a použil ho tedy co nejméně. Agent J se nám tedy vrací do minulosti, aby zabránil mimozemské invazi. 4* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Uběhla poměrně dlouhá doba od uvedení druhého dílu. Tvůrci se dnes hodně vracejí ke starým sériím různých titulů a nevynechali ani Muže v černém. A protože jsou k dispozici nové technické možnosti, dostalo se třetímu dobrodružství obrazovému formátu ve 3D. Will Smith a Tommy Lee Jones jsou přesně takový, jaké si je pamatujeme. Ale je možné přinést do příběhu něco nového? Ale ano! Agent K se dostane do ohrožení a agent J aby mu pomohl, se musí dostat do minulosti. A je to. Došlo na cestování v čase. A tak nám tu zůstane jen Will Smith se svou komičností, což táhne celý snímek a díky němu to celé drží pohromadě. Mladého K si střihnul Josh Brolin a po pravdě, svým výkonem jakoby T.L.Jonesovi vypadl z oka. Určitě snímek dopadl lépe, než předchozí díl. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Tvůrci už nemají z čeho čerpat a tak se vydali pohrát si z časem. Finální verze už není tak přesvědčivá, jak by měla být. V celku už pěkně suché nadsazení. Místy je to všechno lidově řečeno "jedno brdo". - 4/10 - ()

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama