Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 1
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Recenze (1 216)

paascha 

všechny recenze uživatele

A jéje, už je to tu zase. Skvělá a přelomová jednička, slabší ale stále dobrá dvojka, a dost pitomá trojka... Snad to nebude pokračovat. Jediné, co si drží stálou kvalitu, je Elfmannova hudba ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tretí Muži v čiernom sú asi najlepší z celkovej trilógie. Tommyho si síce už veľmi neužijete ale za to Josh Brolin je parádnou náhradou, i keď je fakt že som sa pobavil keď povedal že jeho filmová postava má 29 rokov. Celkový príbeh je super a je vidieť, že bol kvalitne dopredu vymyslený a nie len tak narýchlo. Ja som sa príjemne bavil. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, kdo by čekal po deseti letech, po dvou dílech a po problémech při natáčení, že vznikne svěží zábava, která zbytečně nepřehrává, jemně humorizuje, využívá daného příběhu a šlape! Tvůrci se vyvarovali nepříjemnosti, které se často stávají při tématu "návrat do minulosti" - přeplácanost a překombinavost. Naopak Men in Black III jedou ve stylu zábavy, má příjemnou pointu, nemoralizuje - nýbrž baví! Muži v černém 3 splňují vše, co si film tohoto typu žádá. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trojka je v podstate to čo predošlé diely. Až na to že Tommy Lee Jones tu už nemá toľko priestoru. Najväčšou zmenou oproti predošlým dielom je asi príbeh, ktorý nám dá mladšiu verziu agenta K v podaní Josha Brolina. Smith je stále sympaťák a s Brolin im to perfektne klape. Nájde sa tu dostatok vtipných momentov aj akčných scén. Celkom som sa opäť bavil, ale film v podstate okrem príbehu a mladšej verzie agenta K moc neponúkol. Čakal som trošku viac. 65% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem asi mimozemšťan, když se mi tahle trojka líbila. A to jsem s ní ani nemusel mít sex. Stačil mi nával vtipných dialogů a skvělých gagů v kombinaci s parádně zvládnutým koncem. Pokud jsem u dvojky ronil slzy zklamání a naprostého zděšení, tady jsem byl pro změnu naměkko z citlivé práce Sonnenfelda, který mezi dvojkou a trojkou naštěstí stihl vystřízlivět a projít protiantifilmařskou léčbou. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jak se říká, ženy stárnou, muži zrají, ale na Tommym je to stáří už trochu vidět...Možná právě proto ho ve trojce skoro není vidět a zastoupí jej Brolin. Volba to byla super a jakýs takýs náznak společných rysů bychom v těch hranatějších obličejích obou herců i nalezli :-) ! Já to psal už dřívě akční hrdinové Marvelovských ság mne nechávají v klidu a tak jsem ani tak moc nebyl nadšen novým padouchem. Ten, byť emzák mi nejednoho komiksového hrdinu evokoval (no ono to podle komixu vlastně i bylo točeno) a tak jsem hned z úvodu na Měsíci nebyl moc nadšen. Naštěstí se rychle ocitneme dole na Zemi a tam už máme J a K. A aby toho nebylo málo, šoupneme se v čase do amerických šedesátek těsně do období před startem Apolla 11 na Měsíc. A já si to fakt užíval. Samozřejmě se to celé nese ve velmi komediálním duchu, dokonce tam padne vtipná narážka (chápej rasistická) na černochy ! V americkém filmu s Will Smithem v roce 2012 !!! To chtělo od tvůrců mít sakra kule. No dnes už by byl štáb zažalován takovým způsobem, že by z toho zčernali všichni... Závěr lehce překvapil, ale za mně je to stále hodně solidní průměr. Prostě to co od sci-fi komedie očekávám. A tak dávám za 3 hnusný kávy. * * * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívny štandard dodržaný. Síce s menej hláškami, no s oveľa zaujímavejším príbehom ako mala dvojka. Spokojnosť. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Moc velká fixace na hlavního záporáka. Chyběla mi tu větší rozmanitost mimozemských postaviček, stejně tak mi tu chyběla pořádná záplata za ženskou čičinu alá Fiorentino, Boyle... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Oddychovka jak má být. Výbornej joke s Warholem, povedená retro stylizace a celkově to byl příjemnej večer. Ale ta nedotaženost z toho cáká jak z děravýho vědra. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ jednoznačne najlepší príbeh aký sa v MiB vyskytol, no slabá a pomerne nudná, scenáristicky odfláknutá prvá tretina zráža body, rovnako ako celkovo hlúpe dialógy a scény. Po tom, čo sa na scéne objaví príslušná postava (SPOILER ALERT!!!!!), ktorá vidí všetky možné budúcnosti, trochu sa to rozbehne a prihodí body navyše. 70% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavná podívaná jako oba předchozí díly. Hudba, humor, akce a vše na velmi vysoké úrovni, Málo kdo čekal zázrak po deseti letech, ale ten se stal. První díl svou kvalitou nepřekoná, ale druhý ano. Herecké obsazení bez změny, což je také obrovský klad.. 8/10 = 80% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nene, Will Smith není vtipnej, pokud se teda nesmějete vtípkům s hlavní postavou Pepíčkem. Chudák Boris - tolik komplexů chudák měl, si vemte, kolik jich musí mít, když nevyužil druhou šanci! Vtip žádný, bohužel patosu hodně a ještě nesnáším cestování v čase. Emmy Thompson mi bylo při smutečním proslovu upřímně líto....škoda, že si Nicole Scherzinger neprohodila roli se Smithem... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno jsem od toho nic nečekala, protože se mi druhý díl něják extrémně nelíbil, ale byla jsem velmi příjemně překvapena. Mohlo to být poměrně dobrým 3D, ale mě to vtáhlo do děje a dost se mi to líbilo. Bylo to vtipné a možná měli štěstí, že jsem se vždycky v časových skocích trochu zamotávala, takže jestli tam byly chyby, já si jich nevšimla. Hlavní záporák se mi zrovna dvakrát nelíbil, Emmu Thompson nemůžu ani vidět, takže štěstí, že si tam moc nezahrála, ale cesta v čase byla ve 3D dokonalá. 4* ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na jednotku sa to imho ani zdiaľky nechytá, za to kvalitám dvojky sa celkom vyrovnáva, v niektorých smeroch ju dokonca ešte prevyšuje. Zopár dobrých fórov, K je stále K a J je stále J. Záver navyše dojal natoľko, že zvažujem pridanie hviezdy naviac, ale po krátkom uvážení zostanem radšej na troch. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPGRADE 2018: Naprostý souhlas s mým původním já z minulosti :-) ----- Na to, jak šílenou pohromu jsem čekal, je výsledek relativně milým překvapením. První půlka filmu - dokud se nezačnou řešit časoprostory a další dimenze, je i celkem dost zábavná. Vrcholy jsou scény na párty Andyho Warhola a v čínsko-mimozemské restauraci. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Lepší než oba předchozí díly. Josh Brolin válí neskutečně, hlavně potenciál 60 let se těží velice slušně, ne jen co se týče rasismu nebo Warhola, celá jsou nabitá menšími či většími narážkami. Milým překvapením je hlavně nápadité a chytré finále. 70% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ó bože! Proč nenechají mrtvý věci v klidu odpočívat? Trojka je nesrovnatelně lepší než dvojka, ale proč mrhat Smithovým a Brolinovým úsilím na něco, co každým projde, jak voda v řece proteče, to nepochopím.Těm dvěma samozřejmě děkuji, ale kdyby se sešli v něčem smysluplnějším, určitě bych teď tady nemusel blbě žgryndat. :) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Agent J (Will Smith) musí podniknout výlet do minulosti, aby zachránil partnera Agenta K před mimozemakým útočníkem Borisem z budoucnosti a zabránil jakékoliv změně historie. Film Muži v černém 3 je nenáročnou komedií, která dopadla kvalitativně lépe v porovnání s druhým dílem. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější filmové zachraňování Země, jaké jsem měl v poslední době možnost v kinech vidět. Dvě hvězdy dávám za pár obstojných fórků a skvělou hudbu Dannyho Elfmana, jinak je to stejně slaboduchá podívaná, natočená druhořadým režisérem pro nenáročné diváky, jako byla jednička (dvojku jsem neviděl a vidět už ani nechci), jen přibylo triků a rádobyvtipných hlášek. Je to pořád to samé, neobjevné přežvykování stejné látky pořád dokola. S jakýmkoli dalším dílem už nechci mít nic společného, celá ta série je filmařsky bezvýznamná a zbytečná záležitost, jejíž sledování je jen ztrátou času. A konečně, nevycházím z údivu nad obsazením - přítomnost Lady Gaga, Justina Biebera a Tima Burtona spolu v jednom filmu - tomu bych nevěřil ani v nejdivočejším snu, kdybych to tady neviděl napsané. Nadto se stejně jako u jedničky nemohu ubránit dojmu, že role v tomhle filmu je pod hereckou úroveň Tommyho Lee Jonese, a osobně mi neskonale víc sedl v dramatických rolích ve filmech "V údolí Elah" a "Tahle země není pro starý". Bohužel, není to první ani poslední herec své generace, který se na stará kolena umělecky diskredituje hraním v pokleslé komerční produkci, a bude hůř, to říkám já. ()

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama