Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Peck má svůj způsob, jak obejít zákon. Umí vyprat špinavé peníze, provést podvod i nastražit ošklivou past. Za správnou cenu umí dokonce zaranžovat i vraždu. “Věřte mi“, říká, “jsem policajt“. Richard Gere jako Peck a Andy Garcia jako Raymond Avilla, vyšetřovatel odhodlaný dostat Pecka před soud, hrají v tomto dějem nabitém policejním thrilleru. Peck se nehodlá vzdát bez boje. Vychytralý, chladnokrevný manipulátor má v úmyslu vzít sebou Avillovu kariéru, jeho manželství i zdravý rozum. To vše ve filmu Vnitřní záležitosti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Výborná kriminálka z přelomu osmdesátých a devadesátých let. Richard Gere je v roli zkorumpovaného a bezskrupulózního policajta mnohem uvěřitelnější, než třeba Denzel Washington v Training Day. Vážně má xicht hajzla, násilníka a kurevníka. No a přitom je on prý buddhista a "přítel dalajlámy", jak to zdání někdy klame, že jo? Mladý Andy García ve své policejní roli také výborný a jeho lesbická parťačka Laurie Metcalf jakbysmet. Svižný a napínavý děj, několik zapamatováníhodných scén - vražda parťáka, rvačka ve výtahu, antické drama v milionářské vile... co víc si od filmu na dobrou noc přát? ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Tyhle "korupční thrillery" o šmejdech z (převážně) řad zástupců zákona mě hodně baví. Internal affairs je sice sám o sobě stěží průměrnej kousek (slabá režie, chabě rozvedené charaktery postav, nulová atmosféra - přitom potenciál jako prase)... ovšem obsazení ústředního dua - Denise Pecka a Raye Avilly bylo trefou do černýho! Richard Gere je tak slizkej a zkurvenej šmejd, že to víc už snad ani nejde a že z něj člověku až naskakuje husina (od Pretty Woman, která má mimochodem stejný rok vzniku to je sakra skok - a fakt mě panáček překvapil!). Andy Garcia (ač ho vůbec nemusim) je pravej opak svého protihráče, ale kolem a kolem je to teda taky pěknej rapl! Oba táhnou jednoznačně celej film a každý si plným právem zaslouží svou vlastní hvězdičku* ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když loni přijel na KVFF stříbrný vlas, říkal jsem si, který film s ním mám nejraději a nakonec mě vyšel tady tenhle kousek. Richard tady káže zlo po kilech a je to opravdu chodící svinstvo. Proti němu stojí další býývalý host KVFF Andy Garcia, který je nejspíš tatínek Mirka Dušína, protože opravdu čest a pravda na prvním i posledním místě. No střet mezi dvěma hosty KVFF je tady skutečně skvěle udělanej, protože místo keců, jsou chlapci muži činu a pořádně tvrdí muziku. Své z hlediska fatalního střetu dělá i slušně temná hudba a atmoška doznívajích 80 let tady má svou poličku. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Slibně se rozjíždějící thriler z atraktivního prostředí vnitřních záležitostí. Bohužel režisér si zaprvé usmyslel, že kromě thrileru z toho udělá ještě šílené melodrama o manželství, nevěře, podezřívání, dětech a film se díky tomu hrozně táhne. A zadruhé udělal hrozný omyl když obsadil Gera do role záporáka. Gere se hodí na romantické hrdiny, ne na hnusné záporáky a tohle prostě neuhraje. Když přidám nulové napětí a nijaký příběh, vychází mi docala podprůměrný thriler. ()

pestak 

všechny recenze uživatele

Richard Gere tu vytváří roli policisty, která se svým navenek korektním zjevem skrývá úplatnost a násilnické sklony. Je vyšetřován dvěma členy zvláštního oddělení pro vnitřní záležitosti, a když se jejich smyčka stahuje stále těsněji, přejde z obrany do útoku a přinutí jednoho s vyšetřovatelů k rafinovanému osobnímu souboji. Film o psychologickém postižení vztahu lovce a jeho kořisti je výborným akčním thrillerem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z hlavních motivací režiséra Mikea Figgise k natočení filmu prý byla touha obsadit do role záporného policisty jednu z tehdejších největších hereckých hvězd a idola 80. let Richarda Gera. (Lynette)

Reklama

Reklama