Reklama

Reklama

Auto Moto Styl

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2008, 26 min

Účinkují:

Patrik Hezucký, Lucie Horáčková (moderátor)

Obsahy(1)

Kdo by neměl rád auta!
Magazín Auto Moto Styl, který od nového roku na obrazovce ČT doplňuje zavedený a odborný pořad Auto Moto Revue, je moderní magazín nejen o automobilech, nadupaných motorech a nablýskaných kapotách, ale také o lidech a neobyčejném životním stylu. (Česká televize)

Recenze (18)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Nynější podoba je rozhodně slabší než konkurence na Primě (Autosalon) a představení nového Porsche stylem tůrování v pražských ulicích a řízení sebestřednou slepicí je opravdu na úrovni. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Auto Moto Styl je pořad, který je na obrazovkách České televize dle mě naprosto zbytečně. Tvůrci sice testují povětšinou zajímavé vozy, ale způsob, jakým komentují je příšerný. Pořad se snaží být cool, ale je to spíše trapnost a neodbornost nadevše. V porovnání s Autosalonem TV Prima je AMS naprosto jasně poraženým. 30% ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, jelikož je to o autech je to špatné jelikož pořadem provázejí idioti z pořadu NEKECEj, takže 50 / 50, kdyby šlo dát 2,5 * už by je tento pořad měl ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nepochopí, proč někdo nacpal toho blba Hezuckého na obrazovku. Ten člověk nic neumí a ještě ho šoupneme na obrazovku, aby to viděl celý národ. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Moderátor byl tak pozoruhodný, že jsem nevěděla, jestli se jedná o pořad o autech či o komediální taškařici s trapnými vtipy. Opravdu "odborník" na pravém místě:) ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Poměrně nový pořad o autech, který měl zaujal, dokud ho moderoval Libor Zezulka. Vpodstatě Auto Moto Revue pro mladší. Ne tak propracovaný jako Autosalon, rozhodně zábavnější a svižnější než AMR. Chválím sekci o první pomoci a snahu o originalitu. Mládí vpřed! P.S. Srovnávat AMS s TOP GEARem je jako srovnávat Gumáky s Jistě, pane ministře. Zbytečné. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Hurá otestujeme něco, co nám někdo půjčí k otestování, my se projedeme, pochválíme to a uděláme tomu delší reklamu. ()

Slick 

všechny recenze uživatele

Mám rád Auto moto revue. Tohle je jenom slabý, rádoby zábavný odvar... Jediné plus je, že se pořad natáčí v okolí města, ze kterého pocházím..proto ta 1* :-) ()

Eradin odpad!

všechny recenze uživatele

Trapák a trapák, kterým přizvukuje další trapák. Pokud nechcete, aby vás v břiše tížil sobotní oběd, Auto Moto Styl je jasná volba. ()

Reklama

Reklama