Reklama

Reklama

Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit

(pořad)
  • Česko Svět rekordů a kuriozit - speciál

Obsahy(1)

Kdo má na světě nejmenší oko? Kdo má na světě nejvíce dětí? Kdo má na světě nejdelší vlasy? Zajímá Vás, co všechno je zaznamenané v knize rekordů? Spoustu zajímavostí uvidíte právě v tomto pořadu České televize! (Handle)

Recenze (59)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Už je tu spousta let, co ČT vytáhla pořad s dosti nezvyklou moderátorskou dvojící v podobě dvou kamarádů-sporťáků, pro které tenhle pořad znamenal proražení mimo svět sportu. Právě jejich sehranost a naladění na stejnou notu táhli tenhle pořad dost nahoru. Po letech si vybavim, že se tam objevovali docela dobré momenty a nápady, ačkoliv ne v rámci originální tvorby, ale skrze různá převzatá videa či data. "Nevěříte?...Věřte" ()

maara666 odpad!

všechny recenze uživatele

Idea pořadu je sama o sobě hloupá. Ale konec konců, záleží na vkusu. Co je ale naprosto tragické, jsou neherecké výkony Bernatského a Svěceného. A hlavně, ti dva nejsou vtipní, ale jejich humor je neuvěřitelně hloupý, až dětinský. Z celého pořadu je mi za ně neuvěřitelně trapně a nevím, zda je mám litovat nebo jimi opovrhovat. ()

Reklama

PowPow 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem to miloval. Bernatský se Svěceným měli neuvěřitelně dětinský humor, ale bylo to osobité, plné nápadů a tehdy jsem jim to prostě žral. A vlastně si myslím, že bych s tím neměl problém ani dnes - infantilní humor mi nikdy problémy nedělal, ono záleží na tom, jak moc se považujete za intouše, který se nad tím musí pohoršit. Plus to bylo proložené zajímavými spoty. Dnes už by to nebylo účelné, stovky takových kompilací najdete za minutu na netu, ale v době vzniku to mělo smysl. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Menší moderátorská odbočka známých sporťáků do světa rekordů a kuriozit, která nebyla vyloženě špatná. Kluci dokázali najít různé zajímavosti a občas byli i vtipní. Sem tam to sklouzlo k trapnosti, ale jako občasná zábava v televizi si to ty tři hvězdy zasloužilo. Než se to až moc začalo opakovat, skončilo to naštěstí samo. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, který mi dnes opravdu chybí, sice tam nebyl žádný hluboký humor, ale vždy jsem se dobře pobavil a odreagoval, navíc často zajímavé a osvěžující např. vytvářením nových rekordů přímo ve studiu, tak proč si Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit nenechat jako pořad pro můj 100. komentář že? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama