Reklama

Reklama

Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit

(pořad)
  • Česko Svět rekordů a kuriozit - speciál

Obsahy(1)

Kdo má na světě nejmenší oko? Kdo má na světě nejvíce dětí? Kdo má na světě nejdelší vlasy? Zajímá Vás, co všechno je zaznamenané v knize rekordů? Spoustu zajímavostí uvidíte právě v tomto pořadu České televize! (Handle)

Recenze (59)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se podíval, občas skutečně velmi zajímavé, ale podle mě to bylo jen zbytečné mrhání našimi koncecionářskými poplatky. Vždy jsem pak nechápal, proč musejí tento ani ne, pětadvacetiminutový pořad uvádět tři moderátoři... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Bernatský a Svěcený jsou borci. Jejich vtipy jsou sice trapné, ale stejně to jsou borci. A kdo by neměl rád rekordy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavné to rozhodně bylo. Bernatský se Svěceným byli vtipná a originální dvojka, co měla solidní porci nápadů. Jenže já asi chtěl ještě víc legrace a méně trapasů. A tam už tvůrci svoji slabinu neodbourali. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vojtěch Bernatský a Petr Svěcený tento pořad nedělali špatně. Společnost jim tenkrát dělala Nikola Birklenová. "Nevěříte? Věřte! :D ()

iamek

všechny recenze uživatele

Se divím, že pánové Bernatský a Svěcený mají tohle zapotřebí. Jejich humor je hodně trapný a vůbec není vtipný, ale spoty vše zachraňují. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Oba dva jsou to totální exoti, ale nadruhou stranu jsou to perfektní komentátoři a moderátoři sportovních novin. K samotnému pořadu-je to docela sranda, někdy docela drsné, ale o tom jsou rekordy. Takže 3 hvězdičky. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Vyloupený u.s. pořad Ripley´s believe it or not. Chlapcům nešel upřít jistý komediální talent, nicméně jejich konfrontování se zrzavou moderátorkou, mnohy doprovázené dvoj.smyslnými žertíky mě dávilo. Humor založen podobně jako u TeleTele prakticky pouze na vícerovýznamech stejného slova. Dvě * tedy hlavně za reportáž o muži, který si šel nakrájet chleba a ten se ukázal jako plesnivý. Muže začala bolet hlava a když dorazil do nemocnice, zjistili velice pozdě, že ho napadla vzácná plíseň a zakořenila se mu v tkáni na obličeji. Načež lékaři muži vydlabali celý obličej i část lebky tak, že mu zbyla pouze páteř a fragment temene držící pouzdro na mozek. Dnes chlapík chodí na procházky kolem vody a manželka ? Jejich vztah to stmelilo... brutale.... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Bernatský je to vůbec nejlepší a nejsympatičtější, co může Česká televize nabídnout. Potom neni divu, že mě tenhle projekt kdysi fakt dost bral. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sem tam se v tomto pořadu skutečně objevilo něco (někdo) opravdu zajímavého. Moderátorská dvojice mi nevadila, jako některým zdejším uživatelům, nicméně i já si myslím, že už to občas přeháněli. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Oba dva sporťáci vytvořili příjemnou moderátorskou dvojici. Sledovala jsem pořad pravidelně, protože jsem si při něm dělala večeři a konečeně si odpočinula od práce účetní. ()

Reklama

Reklama