Reklama

Reklama

Čtveráci

(pořad)
Soutěžní
Česko, 1999, 25 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Jan Hauser

Účinkují:

Martin Severa, Bára Štěpánová, Miroslav Šimůnek, Zdeněk Troška, Michaela Kuklová, Karel Zich, Pavel Bobek, Miroslava Součková, Jan Šťastný (více)

Obsahy(1)

Pravda, anebo výmysl - devět osobností se snaží uvést v omyl dva soutěžící. Uvádí Martin Severa, poté Bára Štěpánová. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná televízna súťaž, ktorú zo začiatku moderoval toporný Martin Severa a neskôr to prebrala strelená Barbora Štěpánová. Osem viac-menej známych osobností tam rozprávalo náramne vtipné príbehy a dvaja šťastlivci z obecenstva mali za úlohu uhádnuť, či sa daná príhoda skutočne stala alebo je to len výmysel. Bola to neskutočne nudná a poriadne hlúpa relácia. Nemalo sa to volať "Čtveráci", skôr by tomu pristal názov "Čuráci" a jedna ceckatá pizda. Odpad! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ty "zábavné" pořady, do kterých zvou jen ty nejhorší? Určitě znáte, ale tenhle zaniklý měl přece jednu výhodu. Autor nevěděl, co jím chtěl říci a bylo to tak stupidní, že do něj chodil prakticky kdekdo a stejně jste se posrali, jak to bylo stupidní. Rosák, kdyby mohl, tak by byl v každém díle, ale "čtverák" je v podstatě do dneška, kdy propaguje reklamu na Celadrin a skáče u toho jak pošuk. Na to tedy opravdu Česko není pyšné. Principem pořadu bylo, že každý host měl za úkol soutěžícího zmást vyprávěnou historkou a soutěžící měl uhodnout, jestli je to pravda nebo ne. Já nevím, jestli si ještě někdo vzpomene na Martina Severu. Ten to uváděl. Když soutěžící neuhodl, Severa ho postříkal do ksichtu, když uhodl, Severa ho jenom posral a mohl si vybrat, kam se mu má vysrat. Dodnes nevím, jaká varianta byla horší. Bylo to opravdu bizár. V závěrečném, rozlučkovém vydání dali všichni účinkující Lence Hornové dárek. Nevím, jestli je Lenka Hornová zrovna autorkou tohoto pořadu, ale v každém případě ji na rozlučku komplet posrali. Hovna byla úplně všude. Na objektivu kamery jich bylo nejvíc, a to proto, aby už nikdy nikdo neviděl ani kousek této sračky, která neměla hlavu a hovno zůstalo na patě. Severa pak odjel na Sever a změnil si příjmení na Severák. Poté ho vystřídala v pořadu Bára Štěpánová a hádejte proč asi. Aby jí mohli posrat ty její obří kozy. Jo, Čtveráci to byl fakt zábavný pořad. Škoda, že zanikl. 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Martina Severu a těch pár účinkujících, kteří tu ze sebe nedělali až tak úplné kokoty. Některé ty jejich historky byly vskutku zajímavé, ale smůlou je, že mělo jít o zábavný pořad a to se jeho tvůrcům moc nepovedlo. Nebyl to sice úplný ODPAD, ale s příchodem Báry Štěpánové k tomu už opravdu moc nechybělo. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik dílů a to jen úplnou náhodou. Tento pořad byl totální šílenost s ještě šílenější Štěpánovou. No prostě děs a běs. Už nikdy více. Děkuji. O hodnocení zde není pochyb. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jsou to na té Nově ale čtveráci, když vymýšlejí a vysílají takovéhle pořady. Nu, tenhle mě aspoň nedráždil svou existencí, přiznávám tedy čestnou hvězdičku. (862.) ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Uvádět to někdo jiný a možná, kdyby to bylo provedeno lepším stylem, tak bych dala o hvězdu výš, ale Štěpánová je.. prostě Štěpánová.. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě jsem viděl i horší soutěže, ale odstupňováno hodnocení Odpad! již podrobněji není, takže se to spláchne do stejného h....u. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Hvězdy, hvězdičky i instantní tváře z obrazovek říkaly své historky, přičemž soutěžící měli uhodnout, zda je ona historka pravdivá. Což o to, ty historky byly občas i vtipné a na zabití času ten pořad fungovat mohl... Ale ta Štěpánová... ()

offlineman 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozný to nebylo, záleželo vždy na pozvaných hostech. Pár osobností to dokázalo pozdvihnout, jenže dalších pár neumětelů, např. Gondík, jim to zase devalvovalo!!! ()

MorraEddie odpad!

všechny recenze uživatele

Štěpánovou vyloženě nesnáším a Severu no toho vem čert,ale tento pořad je tak špatně provedený,že nelze pochybovat o tom kdo v tomto má prsty - Nova - stroj na tyhle skvělé soutěže. ()

Reklama

Reklama