Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Že i reklama se dá dělat s humorem, ukazuje Telebazar. Diváci se při jeho sledování mohou pobavit a zasmát nad nejlepšími reklamními spoty ze světové produkce. Moderátorem a průvodcem pořadem je známý imitátor a komik Zdeněk Izer. V každém díle pořadu jsou uvedeny cca dvě desítky nejhumornějších reklam tak, jak byly vytvořeny různými tvůrci v různých zemích. V případě Telebazaru jde ovšem především o humor a provedení těchto televizních minidílek, ne o samotný výrobek, kvůli kterému byly vytvořeny – tak je Zdeněk Izer bude i prezentovat. Navíc pořad – za pomoci dalších hereckých kolegů a populárních osobností – doplní svými typickými scénkami na dané téma. Zdeněk Izer si vybírá hosty sám a vždy tak, aby šlo o někoho, kdo už má s reklamou nějakou zkušenost. Buď si sami v nějaké reklamě zahráli, nebo k ní mají určitý vztah, případně se můžou pochlubit historkou ze života, která by se dala jako reklama natočit. (TV Prima)

(více)

Recenze (62)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Izerovy pozdní pořady zdaleka nedosahují lehkosti jeho scének s Markem Dobrodinským, ale nelze upřít, že tenhle plešoun umí pobavit na sto způsobů. Obdivuji, že dokáže psát zábavné scénky rychlostí dvě za týden a přitom si udržet určitou kvalitativní úroveň. Ano, jeho výstupy jsou občas velmi vulgární, ale právě Zdeněk Izer je jedním z těch, kteří dokáží vulgarizmus správně použít a umístit. (540.) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co se přetvářet? Já se u Telebazaru vždycky bavil. Scénky byly občas geniální občas trapný, ale vždycky to mělo ten Izerův humor. Takovou scénu s Nedělní partií můžu sledovat pořád a budu se tomu smát jak dement. Takže nevím v čem je problém, že to lidé tak shazujou. Musím se ale pochlubit, že jsem ho v době, kdy Izerovi běžel Telebazar, potkal osobně v jedné restauraci v Brandejse a víte co? On je pořád stejnej, jdete si s ním sednout na obídek, po ruce těhotná manželka, čekáte klídek, ale to né. On zase vypráví příběh o cikánce bezzubý a všichni se tomu smějou. Tomu se řiká komik od narození a ne z donucení. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer není zrovna můj nejoblíbenější komik, ale rozhodně Jitka Kocurová jako hloupá asistentka dokázala pobavit a zaujmout. Jinak nemastné neslané a prázdné... Ty reklamy se však povedly, což se těžko připisuje autorům... ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Někdy se Izerovi scénka povedla, někdy taky ne. Ale set vtipných reklam je prostě nezapomenutelný zážitek. Škoda, že takový pořad už nikde není. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Já ale vážně vůbec nechápu, proč mi ten šašek nebyl nikdy sympatický... Ty dvě hvězdičky jsou jenom za reklamy. Myslím ty předváděné v pořadu :-D. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Bavič by měl být sympatický. Plešatý ohava Zdeněk Izer se ve svém zaniklém pořadu vysmíval, ale kdyby jednou jedinkrát byl k sobě soudný, tak nepřijde strašit svým zjevem a nevtipem na tv obrazovky. To nejlepší si odbyl už s Markem Dobrodinským. Invence humoru vyschla a v bazaru není k mání. Mé hodnocení: 0% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Klasický Izerův pořad na Primě. Předvádí neskutečný počet scének a vtipů. Pokaždé si pozve i nějakého hosta. Nejlepší je jednoznačně Manďák. "Manďáku, kde máš čepici?" :D ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Izer mě vždycky uměl parádně pobavit a některé jeho scénky jsou pro mě nezapomenutelné (Pražák na návštěvě, Nedělní partie, Vietnamec, Brněnský policajt). Myslím, že Izer je ikona zábavných pořadů, která dosud nebyla dostatečně doceněna. Všichni mluví o Genzerovi a Suchánkovi, ale na Izera si nikdo moc nevzpomene a přitom tyhle dva komedianty shrábne svým přehledem a nadhledem do hrsti. 75% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Těžkej průměr. Na první pohled je Izer komik, ale když ho vidíte vícekrát, tak se vám dělá špatně. Telebazar nebyl špatným pořadem, ale jen některé reklamy byly povedené. Více jich bylo trapných a nevkusných. I přesto ale dávám tři hvězdy. Potřeboval bych si v mé paměti oživit ten Izerův humor. ()

Reklama

Reklama