Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální kuchař Petr Stupka se v tomto pořadu Tv Prima snaží předat kousek svého kuchařského umění českým divákům. (kubas369)

Recenze (12)

svobik odpad!

všechny recenze uživatele

Programové oddělení Primy dokonale oblaflo diváka, jenž si často myslí, že tato stanice vysílá kvalitní pořady ze své produkce, především pak ty o vaření. Doporučuju si ale zapnout televizi v ranních hodinách, kde se předvádí expert, který v mnohém překonává Jirku Babicu. Minimálně svou mluvou určitě... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pokračování "Mňam prima vařečky" a "Tescoma prima vařečky", už bez moderátorů Zounara a Kopála, zde však s profesionálním kuchařem Petrem Stupkou... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, dlužno přiznat, že oproti jiným >stup(id)kám< je knédlyk Stupka hotovej kouzelnej dědeček... Ale tak aspoň že tam má skřiňky nejmenované nábytkářské společnosti... °-/ - - - - - (Vídáno občasně na >nepríma párty s kuchtařem< , hodnocení 133., pártyštář zde jako desátý - 22.7.2011) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že pořad letos opakují a ráno mi to akorát vychází, že k snídani stihnu jeden recept Petra Stupky, se rád dívám. Je to o něco lepší, než když vaří Jiřinka Bohdalová nebo Honza Rosák, o Novotném s Babicou nemluvě. Tady totiž vaří profesionální kuchař i když s krapet zbrklými prsty. Ovšem občas do svého monologu propašuje několik moudrých rad z praxe a já mu to věřím podobně jako Zdeňkovi Pohlreichovi a to o dost víc, než když mi tyto rady podsune nějaký herec nebo rádoby bavič. Výběr hostů do tohoto pořadu už je věc jiná a dost to kazí celkový dojem. Posílám tři hvězdy, aby se neřeklo. Chválím hlavně proto, že jsem dvakrát vařil podle pana Stupky a zabodoval u své lepší polovičky. Díky. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

postupka má čupr brejle, ale vlad naražeč to celý zechčil...pryč vod něj..a teď, něco pro labužníky...můj vlastní recept, uzamčený v trezoru..-čtvrtková polévka neboli pokrm prasat- pište si..Ingredience: ze všeho co najdete v lednici uřízněte čtvrtku, hoďte do hrnce a zaljte vodou....majlant bych na tom vyďál, a takovej sem grand ( ten člověk by se rozdal)...pak čtvrt hoďky na plotně a je to hotová delikatesa (mňamka)...a pokavaď do toho přidáte dva, tři banány, je to i bezva projímadlo ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to děsně otravný a nudný, dala bych tak čtvrt hvězdičky za jeden dobře osvědčený recept. A to byl sýr, salám a zelenina napichaný na špejli!! ()

Jigsaw88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohoto ,,kuchaře" opravdu nemusím, navíc toho 2x moc neumí. Stačil mi nedávný díl s prostitutkou Reginou z vyvolených a hodnocení bylo jasné, opravdu otřesný zážitek. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z řady supernudných pořadů zaměřených na vašení. Skoro má u toho tendenci člověk usnout s rukama na sporáku. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct bohužel jen jednu věc a tou je sračka. Nechci se u toho rozepisovat, ani nejsem s tím slovem spokojen, ale jinak se to bohužel nazvat nedá. Párty s kuchařem, aneb jak neservírovat televizním divákům pod nos pořádnou sračku. Ještě, že to dávali brzy ráno, ale i ty poslední minutky, které u každého dílu zbývali a stihl jsem je bylo peklo. Horší pořad o vaření jsem v životě neviděl. ()

Reklama

Reklama