Reklama

Reklama

Prima jízda

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 1998

Účinkují:

Zdeněk Mahdal, Dana Morávková, Tina Pletánková, Petra Eliáš-Voláková, Petr Jablonský, Marie Tomsová, Zbyněk Merunka, Helena Růžičková, Leoš Mareš, Jan Kraus, Martin Kocián, Václav Jelínek (více)

Obsahy(1)

Pořad, ve kterém se na obrazovce představovali protagonisté jako Zdeněk Mahdal, Dana Morávková, či Zbyněk Merunka. Témata byla různorodá a s hosty se probíraly aktuální problémy či rady pro každý den. Součástí pořadu byly také rozhovory se známými osobnostmi. (Paity)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Prosím pozor! Tohle nebyl pořad o rychlých autech – nýbrž nudné žvatlání s tehdy ještě „píchatelnou“ Danou Morávkovou a dalšími. Nechápu, jak se tam Mahdal mohl udržet tak dlouho. Nuda to byla solidní, ale občas se tam objevilo nějaké to zajímavé téma. Jedna hvězda za Danu a Tinu… ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o pořad pro ženské v domácnosti, alespoň já jsem to tak chápal. Na tomhle se v podstatě udělala Dana Morávková, která se tak vrátila do šoubyznysu, do kterého ještě ani pořádně nenakoukla. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořad pro hospodyně připravující všednodenní oběd. Nikdo jiný by na to asi pravidelně nekoukal, ale s Mahdalem a spol. celkem pohoda. ()

Reklama

Reklama