Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obdoba hitparády ESO. Moderátoři nám představí dvacítku hudebních klipů a k tomu pět novinek. Pořadí klipů určují diváci prostřednictvím sms hlasování. T-MUSIC také informuje o koncertech, novinkách na hudebním trhu a hudebních festivalech. Byl vysílán v televizi Prima, později přešel na obrazovky stanice Óčko. (Bila_pani)

Recenze (40)

LetztesBiest odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako u Esa ... nenáviděl jsem to osekávání videoklipů, tady snad byly osekané ještě více než v tom Esu, takže z nich člověk téměř nic neměl, což bylo v době, kdy stálé připojení k internetu nebylo takovou samozřejmostí jako je dnes, vážně k vzteku ... naštěstí, v dnešní době si člověk prostě klikne na Youtube a pustí si co chce ^^ ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Na ESO sem se nedíval , takže neporovnávám , ale já bych k tomu řekl asi tohle vždycky to poslouchám na Evropě 2 asi od roku 2008 předtím nevím jak to bylo , ale minulý rok jak to uváděla ta holka tak to byla fakt hlína :D Já jelikož nemám Boučka rád tak se mi na EU 2 líbil nejvíc Cejnar ;) 60% (5% za Očko + 55% za Evropu 2) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Týmjuzik čárt..Jsem alergickej už jen na tu znělku, o moderátorech pak ani nemluvím, stejně tak o přiblblé komerci... ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Nesleduješ Týmjúzik? Tak to jsi aut, kámo. Jen s tímhle pořadem můžeš vyhrát véčko od Týmobajlu, spoustu zajímavejch cen a různý další vychytávky, vole. A hlavně cédéčka oblíbenejch kapel jako Kabáti, Verona a Superkrů, negře. Tak přepni na Primu a sleduj Káťu, jak pouští hity, co se tolik líbí, a zve si na svůj růžovej gauč do studia samý zajímavý hosty, třeba teďka nedávno tam byli Eva a Vašek, takže je to vlastně multižánrový, žádnej mejnstrým, abys věděl. (522.) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama