Reklama

Reklama

Partie Terezie Tománkové

(pořad)
Promo

Obsahy(1)

Partie shrnuje zásadní dění politického týdne v padesáti minutách. Během dvou dekád si Partie prošla změnami, počet hostů se ustálil na dvou, tak aby politik měl vždy svého oponenta. Výjimkou jsou vydání, kde je hostem prezident nebo speciály. Partie si vydobyla výsadní postavení a může být tedy právem označována jako Dáma, která kraluje nedělnímu dopoledni na Primě a politici ji vnímají jako rovnocennou partnerku, která se nebojí zeptat a když je potřeba, budí respekt, ale zbytečně neznevažuje. Vystřídalo se v ní deset moderátorů a odvysílalo se téměř šest set dílů. (TV Prima)

(více)

Recenze (39)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na daných tématech. Které se tam probírají a potom i na přítomném hostovi, který zavítá na pokec. Já bych zas až tak špatně tento pořad neviděl. Třeba taková Terezie Tománková není vůbec špatná moderátorka. Navíc si myslím, že za ty roky, šla úroveň i vizuál dost kupředu, je však pravda že existují i mnohem lepší pořady co se politiky a dění v ČR týče. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Věčně chudší bratříček politických diskuzních pořadů ČT. Na druhou stranu v dobách moderování Petra Šimůnka měl pořad určitě lepší úroveň, než ta hrůza s Bobo na Nově. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Moderátor si často neumí sjednat pořádek a je až moc mírný. Neumí se do politiků tolik obout a nemá příliš respekt. Ono to ale kolikrát ani moc nejde, když tam člověk některé ty politiky vidí. Tenhle pořad a jeho hodnocení je obrazem české politiky víc, než obrazem kvality pořadu jako takového. Ten totiž zas tak špatný není ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Nevidím nic špatného na tomhle pořadu. Moderátor sice není nějak extra útočný, ale myslím že se neztrácí. Prostě průměr. ()

Reklama

Reklama