Reklama

Reklama

Partie Terezie Tománkové

(pořad)
Promo

Obsahy(1)

Partie shrnuje zásadní dění politického týdne v padesáti minutách. Během dvou dekád si Partie prošla změnami, počet hostů se ustálil na dvou, tak aby politik měl vždy svého oponenta. Výjimkou jsou vydání, kde je hostem prezident nebo speciály. Partie si vydobyla výsadní postavení a může být tedy právem označována jako Dáma, která kraluje nedělnímu dopoledni na Primě a politici ji vnímají jako rovnocennou partnerku, která se nebojí zeptat a když je potřeba, budí respekt, ale zbytečně neznevažuje. Vystřídalo se v ní deset moderátorů a odvysílalo se téměř šest set dílů. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (39)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na daných tématech. Které se tam probírají a potom i na přítomném hostovi, který zavítá na pokec. Já bych zas až tak špatně tento pořad neviděl. Třeba taková Terezie Tománková není vůbec špatná moderátorka. Navíc si myslím, že za ty roky, šla úroveň i vizuál dost kupředu, je však pravda že existují i mnohem lepší pořady co se politiky a dění v ČR týče. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Moderátor si často neumí sjednat pořádek a je až moc mírný. Neumí se do politiků tolik obout a nemá příliš respekt. Ono to ale kolikrát ani moc nejde, když tam člověk některé ty politiky vidí. Tenhle pořad a jeho hodnocení je obrazem české politiky víc, než obrazem kvality pořadu jako takového. Ten totiž zas tak špatný není ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než ostatní politicky zaměřené pořady. Sice né tak průbojný, ale alespoň korektní (a to je velmi světlá výjimka v této branži) moderátor se snaží dostat z hostů co možná nejvíc žádaných odpovědí. Občas jsem se na to podíval a v daném tématu se určitě jedná o tu serióznější politickou "Partičku". ()

FOCKE_WULF

všechny recenze uživatele

Terezie sympatická, ale po jedné minutě dnes, kdy se juchelka z medúzy a jurečka nemohli zhodnout, jsem pochopil, že toto může sledovat jen frustrovaný jedinec, jehož duše je chorá sebepohrdáním. Současný svět má dvě krize: příliš překotný technologický vývoj a nefunkčnost, nejapnost politické reprezentace. Už se těším na očistné ohně příštích revolucí, které musí přijít, protože společnost je držena pohromadě příliš velkou námahou a v Parlamentu nás reprezentují polokreténi. Hail Discordia! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechápal, proč je Václav Moravec hodnocen jako nejlepší moderátor politických diskuzí v ČR, když v podstatě každý jiný moderátor těchto debat (v tomto případě Terezie Kašparovská) dokazuje, že lze tuto debatu vést i bez skákání do řečí a neustálému zabraňování svým oponentům (už jen to, že jako moderátor vnímá některé hosty jako oponenty, je ze strany VM totální úlet) dokončit a vysvětlit jakoukoli myšlenku. Díky tomu se v Partii na rozdíl od OVM občas i něco dozvím. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama