Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Prima je laskavá televizní stanice. Dává totiž možnost lidem bez talentu, aby národu dokázali, že zpívat skutečně neumí. Kdyby to vysílali ve 3:00 AM, tak bych tomu snad i nějakou hvězdu z recese udělil, ale nějaký filuta ho nasadil do doby, kdy jsem znuděně přepínal programy při večeři a tak se tomuto balastu nedalo vyhnout. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s dalšími nadutými kamarády a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních vrcholů stupidity na televizní obrazovce, hodný zakopání hluboko na zahradě vedle podobných estrád!! ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Když necháte zfetovaného scenáristu psát, když dovolíte trapnému moderátorovi mluvit a když necháte ztrapnit spoustu lidí, co z toho vznikne? Určitě něco mnohem zábavnějšího a inteligentnějšího než stupidita všech stupidních televizních pořadů, jež nesla honosný název Caruso Show. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

"Zpívá jako slavík" tahle věta se často nesla z úst australské moderátorky, která kroutila pořad s Trávníčkem. Pozdější Brousek byl ještě horší. O znělku se postaral Michal David a vlastně nebylo o co stát. I přesto pořad amátérských zpěváků dlouhou dobu vydržel na televizních obrazovkách než mu produkce dala pápá. Mé hodnocení: 0% ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechápal kolik lidí se dobrovolně chodí ztrapňovat do těchto předchůdců Reality Show a la superstar a dalších bejkovin.Užijou si svých patnáct minut slávy,v tomto případě tak pět minut slávy i když většina z nich vůbec zpívat neumí.Tyhle první trapárny měly aspon nějakou úroveň,hlavně díky Trávníčkovi a Brouskovi,ale exotů by se tam taky našlo nespočítaně.Ale v těch dnešních hudebních Reality Show je to o ubohosti a o tom,že fakt ty dotyčný budou na chvilku v TV.Za mě 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bývávaly doby (to jsem byl ještě na základce, když se to vysílalo), když jsme na to s našima čuměli celkem pravidelně. I já měl sice raději DO-RE-MI s Laurinovou, ale i tady měl Trávníček po boku pohlednou kolegyni Radku Kaspar, která byla popravdě jediným opravdovým bodem mého zájmu v této show. Dodnes si pamatuji, když tam zpíval v té době hodně mladý Matěj Ruppert. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

K pořadu výtku nemám. Jen k některým lidem. Proboha, věděli jste vůbec, že jste v televizi? Přednes některých byl otřesný. Nevím, jestli jste to brali jen z legrace, nebo šlo o nějakou sázku s kamarády, ale mě ještě po letech, kdy se tato soutěž nevysílá, ještě píská v uších!!! Pan moderátor odvedl svůj standard. Porota byla spravedlivá, i když některým "zpěvákům" nadržovala. Zvláště, když měly kratší sukni:-) Doufám, že je pořadům tohoto typu definitivní konec. ()

Reklama

Reklama