Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

gogos 

všechny recenze uživatele

Nekoukal jsem na to, nesnáším hudební soutěže. Hvězda snad jedině za sousedku, která jedno kolo vyhrála... ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přece jen musím ty dvě hvězdičky udělit - když ještě nebyl internet a neměl jsem šajn, co je to dobrý film, trávil jsem večery sledováním pořadů jako Caruso Show. (859.) ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná stupidita!! Trapní moderátoři, trapní hosté a trapní soutěžící!! Vrchol veškeré trapnosti!! ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jako komediální pořad to bylo výborné, ale původní úmysl byl jiný. Je těžké hodnotit autory, když většina pochází od účastníků. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních pokusů o pěveckých "talentech", plný strašlivých trapných výkonů. Ale musím přiznat, že legrace to byla. Škoda jen, že se méně zpívalo, než mluvilo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Svého času zajímavé a originální, jenže pak se z toho stala šed a trapárna, jo kde je konec Radky? A mimochodem v roce 1994 pořad ještě neexistoval až od roku 1998. Kdy začala vysílet Prima. Na Premiéře to nebylo. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Starší bratříček DO-RE-MI. V podstatě ani zde není o co stát a tento soutěžní pořad není ani lepší, ani horší, než jeho mladší dvojče. 30% ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, proč jsem měl v televizi sledovat snažení naprostých pěveckých nul před "porotou", která dávala verdikty jak z léčebny. "Ano, paní Jano, po písničce 'Za všechno může čas' se podíváme, co na to porota." - "Tak, já paní Janě dávám krásné 4 body, protože konečně vím, kdo za to všechno může." ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Host: Zazpívám o holkách a mašinách, ale nevím jak se to jmenuje. Moderátor: Holky a mašiny. Bod za to, že některé postavičky pobavily. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Pořady tohoto typu, kam se lidi snaží nacpat z důvodu exhibice nesnáším, ale v tomto případě udělám výjimku. Jednu hvězdičku dávám za účastnici, která v jednom z prvních dílů roku 1997 docela obstojně zazpívala Kaťušu a dokonce v ruském národním kroji. V době těžkého amerikanismu jít na obrazovku s ruskou válečnou písní je odvaha a tu 1 * si rozhodně zaslouží, už proto, že to vůbec polistopadoví rusofobní cenzoři povolili. Jinak je ale tento pořad naprostá zbytečnost. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Svého času velká konkurence pro DO-RE-MI. Kvalitativně však na tom byli oba pořady stejně. Takže prachbídně. 20% - 1* ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Formát i provedení naprosto primitivní, ale člověk se holt někdy nad některými existencemi mohl pěkně škodolibě pobavit :) ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád pěvecké soutěže. Ať je to Caruso, Do-re-mi, nebo Superstar, při výkonec amatérských zpěváků na mě přichází jakýsi pocit naprosté trapnosti. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Pořad, jehož kvalita-nekvalita se vyrovnala bratříčkovi z Novy. Ranné pokusy komerčních televizních kanálů u nás skoro vždy končili hrůznou podobou. I zde se producenti řídili heslem ZA MÁLO PENĚZ, HODNĚ MUZIKY a taky to tak dopadlo. Snad jedině občasná kuriozita z těchto pořadů, která se dá i dnes na YT nalézti, je dostatečným upozorněním pro dnešní diváky, že dříve to bývalo s tv zábavou ještě horší, než teď!! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Je to stejný brak jako DO-RE-MI jen bez hloupoučké Laurinové. Ale za to vlastně to špatné hodnocení??? Především za ty (ne)zpěváky, kteří se rekrutují z řad obyčejných lidí. Kolikrát jsem si říkal, že snad ani nemají sluch. ()

Reklama

Reklama